27 / 04 / 2024

Kadir Topbaş Kağıthane Belediyesi’ni ziyaret etti!

Kadir Topbaş Kağıthane Belediyesi’ni ziyaret etti!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve ilçenin gelişmesine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yerel seçim sonrası kendisini ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a iade-i ziyarette bulundu. Kağıthane Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmede konuşan Başkan Kadir Topbaş, Başkan Fazlı Kılıç’ı yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti ve başarılar diledi.


İlçe belediyelerinin doğru olan her talebine destek verdiklerini vurgulayan Başkan Topbaş, “Zaten Kağıthaneliler de seçimde bize verdikleri oyla memnuniyetlerini gösterdiler. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İstanbul’un ilçelerinin daha da gelişmesi ve refahın artması için ilçe belediye başkanlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Başkan Kadir Topbaş’a ilçelerine verdikleri destek ve yatırımlardan dolayı teşekkür eden Fazlı Kılıç da “Sayın Başkanım hep yanımızda oldunuz. Desteğinizle Kağıthane’nin tarihini ortaya çıkardık ve ilçemizi tarihi güzel günlerine geri döndürdük” dedi.




Geri Dön