29 / 04 / 2024

Kadir Topbaş, Yılın Belediye Başkanı seçildi!

Kadir Topbaş, Yılın Belediye Başkanı seçildi!

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği, biyolojik arıtma, doğalgaz ve altyapı gibi dev yatırımlarla İstanbul’un mahalle ve köylerini hizmete doyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı “Yılın Belediye Başkanı” seçti



İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlediği dayanışma gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Muhtarlar Hizmet Birimi’nin başarılı çalışmaları ödüllendirildi.


İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı, İstanbul’a ve şehrin mahallelerine yaptığı birçok hizmet nedeniyle “Yılın Belediye Başkanı” plaketiyle ödüllendirdi. Ödülü, Başkan Topbaş adına geceye katılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren aldı.




Biyolojik arıtmayı, doğalgazı ve altyapıyı İstanbul’un köylerine kadar götüren Büyükşehir Belediyesi, Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla bugüne kadar İstanbul genelindeki mahalle ve köylerine 152 tane park ve spor tesisi yaptı.


Şehrin her köşesindeki mahalle ve köylere yatırım ve hizmetlerini ulaştıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantılarıyla da çözülmemiş sorun bırakmıyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Muhtarlar Hizmet Birimi”, Beyoğlu muhtarlarının her türlü soru, sorun, öneri ve beklentilerini Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş adına dinleyerek çözüm sürecini takip ediyor.

İBB


Geri Dön