05 / 10 / 2024

yılın belediye başkanı

yılın belediye başkanı

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği, biyolojik arıtma, doğalgaz ve altyapı gibi dev yatırımlarla İstanbul’un mahalle ve köylerini hizmete doyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı “Yılın Belediye Başkanı” seçti

Büyükçekmece'de 50 binden fazla konut yerinde dönüştü! Belediye başkanından vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı geldi! 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve büyük depremin kapıda olduğunu vurgulayarak, vatandaşlara çağrıda bulundu. İşte Akgün'ün o açıklaması...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren: İnşaat sektörü yılın ikinci çeyreğinde yüzde 6,5 büyüdü!

Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, inşaat sektörünün yılın ilk çeyreğinde yüzde 6,5 oranında büyüdüğünü açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan kentsel dönüşüm eleştirisi: Boş buldukları her alanı lüks konut üretmeye çevirdiler! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, ''We Haliç'' hak sahipleri daire eşleşme kura törenindeki konuşmasında geçmişteki İstanbul kentsel dönüşüme değinerek eleştirilerini dile getirdi. 

Bakırköy'de kentsel dönüşüm sorunu çözüldü ama maliyetler katlandı! Belediye başkanı: Şimdi burada yanında durmak lazım!

Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Bakırköy’de başlayacak kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sorunun çözüldüğünü söyleyerek, maliyet konusuna değindi. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan orta gelirliye konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatleri arasında yer alan sosyal konut projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaparak, ilçe belediye başkanları ile potansiyel alanları belirlemek için görüşmelere başladıklarını dile getirdi.

ATO Başkanı Gürsel Bayar: Gayrimenkul sektörü yılın ilk üç ayında yüzde 11 büyüdü!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri bugün Ankara'da tek çatı altında toplandı. GYODER 25. yılını I. Ankara Gayrimenkul Zirvesi'nde sektör ile ilgili ATO Başkanı Gürsel Bayar, sektörün 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 11'e yakın büyüdüğünü açıkladı.

Sakarya'da "Kentsel Dönüşüm" atağı! Sakarya'da dönüşüm başlıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, kamuoyu ile paylaştıkları projelerin, senelerin birikimi ve alanında uzman bilim insanlarının çalışmaları ile hazırlandığını ve her bir projenin de gerçek ölçeklerde, gerçek yerlerinde planlandığını açıkladı.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

yılın belediye başkanı Haberi

yılın belediye başkanı

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlediği dayanışma gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Muhtarlar Hizmet Birimi’nin başarılı çalışmaları ödüllendirildi.


İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı, İstanbul’a ve şehrin mahallelerine yaptığı birçok hizmet nedeniyle “Yılın Belediye Başkanı” plaketiyle ödüllendirdi. Ödülü, Başkan Topbaş adına geceye katılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren aldı.




Biyolojik arıtmayı, doğalgazı ve altyapıyı İstanbul’un köylerine kadar götüren Büyükşehir Belediyesi, Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla bugüne kadar İstanbul genelindeki mahalle ve köylerine 152 tane park ve spor tesisi yaptı.


Şehrin her köşesindeki mahalle ve köylere yatırım ve hizmetlerini ulaştıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantılarıyla da çözülmemiş sorun bırakmıyor. Halkla...