29 / 04 / 2024

Kadir Topbaş'tan Lapseki'ye yatırım desteği sözü!

Kadir Topbaş'tan Lapseki'ye yatırım desteği sözü!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Ak Partinin programına katılan İstanbul Milletvekili Bülent Turan Çınaraltı meydanında toplanan yüzlerce kalabalığa seslendi. Turan, Kadir Topbaş'ın Lapseki'ye yatırım desteği sözü verdiğini açıkladı...




Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Ak Partinin programına katılan İstanbul Milletvekili Bülent Turan Çınaraltı meydanında toplanan yüzlerce kalabalığa seslendi.


Lapseki AK Parti Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve yüzlerce partilinin toplandığı kalabalıktan destek geldi. Program akışında kısa bir açıklama yapan Lapseki AK Parti Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz bir çok yatırımları gerçekleştireceklerini, projelerin yerine getirilmemesi halinde belediye başkanlığı koltuğuna bir daha ki dönemde aday olmayacakları çağrısı yaptı. İstanbul AK Parti Milletvekili Bülent Turan'ın baba ocağı olan ilçeye birçok yatırımda destek olduğunu hatırlatan Yılmaz, halkın desteğiyle Lapseki'yi modern bir ilçe haline getirmek istediklerini belirtti. Kalabalığa seslenen İstanbul Milletvekili Bülent Turan kendi bölgesinin Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüştüğünü, ilçe hakkında bilgiler verdiğini kaydetti. Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ilçe nüfusu hakkında bilgi aldığını ifade eden Milletvekili Turan " Büyük Şehir Belediye Başkanımız bana sordu. Lapseki ne kadar büyük yer dedi. 11 bin nüfusu olduğunu söyleyince gülümsedi. O kolay inşallah Ak Parti Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 1 Nisan'dan itibaren projeleriyle kapımızı çalsın, 17 milyonluk Büyük Şehir Belediyesi olarak küçük ilçemizin kalkınması için destek sözümüzü kendilerine ilet" dediğini hatırlattı.



Star Gündem


Geri Dön