28 / 04 / 2024

Kağıthane Atiye Residence nerede?

Kağıthane Atiye Residence nerede?

Firma: Has Metal-DBN Mühendislik

Proje: Atiye Residence

Atiye Residence'de dairelerin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Kağıthane Atiye Residence nerede?



Atiye Residence'de konutlar yalnızca 2+1 olarak dizayn edildi. İnşaat alanı 18 bin metrekareden oluşan proje 17 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. 


Atiye Residence Kağıthane'de dairelerin büyüklükleri 102 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 3 bin 450 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 

Kağıthane  Atiye Residence  nerede?

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı'nda, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Atiye Rezidans Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi'ne ve Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda yakın bir konumda bulunuyor. 


Atiye Residence Kağıthane'de spor salonu, basketbol sahası, toplantı salonu ve oyun odası gibi sosyal yaşam alanları mevcut. Projede banka kredisiyle 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. 


Konut fiyatlarının 550 bin TL'den başladığı, Kağıthane Atiye Residence'de 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 70 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Kağıthane Atiye Residence nerede?

Adres: Merkez Mah. Günay Sokak No:2 Kağıthane/İstanbul


Tel: 0543 880 9757

Web: atiyeresidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön