29 / 04 / 2024

Kağıthane'ye yeni spor merkezi kuruluyor!

Kağıthane'ye yeni spor merkezi kuruluyor!

Hamidiye Mahallesi’nde 7 bin 200 metrekare alan üzerinde kurulacak olan spor kompleksi ile ilgili bilgi veren Fazlı Kılıç, "Göreve başladığımız ilk günden bu yana Kağıthane’yi sporun ve sporcunun dostu bir ilçe yapmak için çalıştık” dedi.



Hamidiye Mahallesi’nde 7 bin 200 metrekare alan üzerinde kurulacak olan spor kompleksi ile ilgili bilgi veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Göreve başladığımız ilk günden bu yana Kağıthane’yi sporun ve sporcunun dostu bir ilçe yapmak için çalıştık” dedi.


Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’nde 7 bin 200 metrekare alan üzerine inşa edilecek spor kompleksinde 13.50 x 25.00 metre boyutlarında yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, antrenman alanları ve dinlenme noktaları yer alıyor. Kağıthane Hamidiye Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi içerisinde ayrıca 25 araçlık otopark, zemin ve 1. katta bir katı bay, bir katı bayan olmak üzere 2 adet fitness salonu, spor merkezine ait soyunma odaları, antrenör ve doktor odaları, idari birimler ile kafeterya gibi bölümler bulunuyor.


SPORTİF ALANLAR GİDEREK ARTIYOR

Kağıthane’yi İstanbul’un cazibe merkezlerinden birisi haline getirmek için çalışan Kağıthane Belediyesi eğitimden kültüre, sağlıktan spora kentin her köşesinde yatırımlarını sürdürüyor.

Spor Müdürlüğü’nü ilk kuran belediyelerden biri olduklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Göreve başladığımız ilk günden bu yana Kağıthane’yi sporun ve sporcunun dostu bir ilçe yapmak için çalıştık. Amatör sporları destekleyen ödül yönetmeliğimizle, açtığımız tesislerle, yaz spor okullarıyla, geleneksel sporlarımızın yaşatıldığı Sadabad yaz etkinlikleriyle, parklara kurduğumuz spor aletleriyle ve buna benzer çalışmalarla ilçemizde herkesin spor yapması için alanlar inşa ediyoruz” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön