30 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşıldı. Bahçelievler Sosyal Tesisleri 1750 metrekare olarak inşa ediliyor.





Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşıldı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan projeye göre Bahçelievler Sosyal Tesisleri ve Taziye Evi 550 metrekare alan üzerine kurulmuş olup 3 kattan oluşmaktadır.


Toplamda 1750 metrekare olarak inşa edilen Sosyal Tesis ve Taziye evi içerisinde bay-bayan taziye evi, mutfağı, kütüphane, internet, yaşlılar dinlenme salonu, depo ve sığınağı, aile ve sosyal yaşam merkezi bulunuyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi




Bu haber Manşet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bahçelievler Sosyal Tesisleri'nde sona yaklaşıldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan projeye göre Bahçelievler Sosyal Tesisleri ve Taziye Evi 550 metrekare alan üzerine kurulmuş olup 3 kattan oluşmaktadır. Toplamda 1750 metrekare olarak inşa edilen Sosyal Tesis ve Taziye evi içerisinde baybayan taziye evi, mutfağı, kütüphane, internet, yaşlılar dinlenme salonu, depo ve sığmağı, aile ve sosyal yaşam merkezi bulunuyor.



Manşet Gazetesi



Geri Dön