08 / 05 / 2024

Kahve severler dikkat!  Philips EP2231/40 Espresso Makinesi indirime girdi! İşte Philips14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve severler dikkat!  Philips EP2231/40 Espresso Makinesi indirime girdi! İşte Philips14 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve makinesini değiştirmek isteyenler Philips EP2231/40 Espresso Makinesi yüzde 16 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



 Kahve severler dikkat!  Philips EP2231/40 Espresso Makinesi indirime girdi! İşte Philips14 Mart 2023 fiyat listesi 
Güne kahve ile başlamak sizi zinde tutar, bu kahve makinesi ile zahmetsiz ve lezzetli kahveler yapmak bir düğme sayesinde çok kolay. Philips EP2231/40 Espresso Makinesi'nin sahip olduğu 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 

Espresso makinesi 12 farklı ayara sahip olan öğütücüsüyle kahve çekirdeklerini farklı demleme yöntemlerinde hazırlayarak kahvenin özünü oluşturuyor. Bunlarla birlikte  Philips EP2231/40 kahve makinesinin süt haznesi de bulunuyor. Cappuccino gibi sütlü kahveler hazırlamak istediğinizde bu hazneye süt ekleyerek kahvenizi içebilirsiniz.

Aynı zamanda Latte gibi bol köpüklü kahveleri barista profesyonelliğinde hazırlayabilmek bu espresso makinesi ile mümkün oluyor. My Coffee Choice dokunmatik kontrol ekrana sahip bu üründe tüm ayarları gerçekleştirmek oldukça pratiktir.Tüm bunlarla beraber Philips EP2231/40 kahve makinesinin otomatik filtre temizleme özelliğinin olması makinenin ömrünü uzatır.

Kahve makinesi uyarı verdiğinde filtre değiştirmek yerine Aqua Clean tuşuna basarak filtrenizi kireç ve birikintilerden pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ürünün dikkat çeken diğer özelliklerinden biri de LatteGo süt sistemidir. Bu sistem sütü kahve türüne uygun bir şekilde köpürterek kıvamlı bir kahve haline getirir.

Philips EP2231/40 Espresso Makinesi'nin tek bir düğmesine dokunarak kolayca Espresso, Sade Kahve ve Cappuccino gibi çeşitli aromatik kahveler hazırlayabilirsiniz.Su sıcaklığını 90 ve 98°C arasında tutarken su akış hızını düzenleyerek demleme sıcaklığı ve aroma çıkarma arasında optimum bir denge yakalayan akıllı Aroma Extract sistemi, kıvamlı ve lezzetli kahve hazırlamanıza yardımcı olur. 

Peki Philips Espresso Makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? 


Geri Dön