28 / 04 / 2024

Kaindl, parkelerini Floorup ile duvarlara taşıyor!

Kaindl, parkelerini Floorup ile duvarlara taşıyor!

Mozart 'ın kenti Salzburg 'un, sanatın parke yüzü olan Kaindl, eşiz parkelerini Floorup ile duvarlara taşıyor. Birkaç aparat yardımıyla, kolaylıkla duvara monte edilebilen ‘Floorup ' mekanların görsel bütünlüğünü tamamlıyor....



Mozart 'ın kenti Salzburg 'un buram buram sanat kokan havasını parkelerine işleyerek, sanatın parke yüzü olan Kaindl, eşiz parkelerini Floorup ile duvarlara taşıyor. Birkaç aparat yardımıyla, kolaylıkla duvara monte edilebilen ‘Floorup ' mekanların görsel bütünlüğünü tamamlıyor, sizleri de tarz sahibi yaşam alanlarının mimarı yapıyor.

Kaindl duvarları boş alan hüviyetinden kurtarıyor. Evler sanat galerilerine dönüyor …
Yaşam alanlarımızın çok büyük alanını kaplayan, boş alan görüntüsünden öteye gidemeyen duvarlar, ruhunu Floorup ile kazanıyor. Flooup 'dan önce duvarlarımıza hareket getirmenin, duvarı, dekoru destekler hale getirmenin yolu tablolardan geçiyordu. Kaindl floorup ile eşsiz parke tasarımlarını duvarınıza monte etme imkanı sağlıyor. Ahşabın doğal sıcaklığı tüm mekanı sarıp sarmalarken, yaşam alanlarına tarz ve bütünlük geliyor, tablolara da deponun yolu görünüyor.

Ahşap ve Laminat modellerde uygulanabilen Floorup, birkaç aparat yardımıyla çok kolay bir şekilde monte olabiliyor. Aparatlar ve ek yerleri görünmeden monte olan sistem de görsel ahengi bozan en ufak bir detaya rastlanmıyor.
Bu eşsiz modeli ve daha yüzlerce eşsiz parkeyi görmenin yolu ise yalnızca Dendro parkenin Bağdat Cadde 'sinde ki showroom 'undan geçiyor


Geri Dön