28 / 04 / 2024

Kale Konfor Serisi ile konfor artıran armatürler sunuyor

Kale Konfor Serisi ile konfor artıran armatürler sunuyor

Kale, Konfor Serisi'yle banyo ve mutfaklarda yaşam konforunuzu artıran armatürler sunuyor



Geniş ürün yelpazesi ile tasarımı, yaşamın temel gerekleriyle yaklaşık 20 yıldır buluşturan Kale, banyo ve mutfaklar için oluşturduğu Konfor Serisi ile dinginlik ve dinamizmi estetikle birleştiren tasarımlar sunuyor.


Konfor Serisi'nin gösterişli kumanda kolu ile fonksiyonel, estetik ve kendine güvenen bir duruş sergileyen modeli Point, dayanıklılığı ve kalitesiyle modern banyo ve mutfaklarda yer almaya hazırlanıyor. Göze hitap eden yumuşak hatlarıyla banyoların ve mutfakların estetiğini tamamlayan Point, serinin özel bir modeli olarak tüketicilere uzun süreli kullanım vaat ediyor.


Serinin, banyo ve mutfaklara farklı bir yorum getirmek üzere tasarlanan modeli Vector ise köşeli ve yuvarlak çizgileri estetik bir biçimde birleştiriyor. Modern çizgideki mutfak ve banyoların vazgeçilmez üyesi olmaya hazırlanan Vector, kumanda kolu ve gövdesinde taşıdığı hatlarla uyumlu olduğu kadar kendine özgü bir karakter sergiliyor. Vector, kaliteli ve tasarım değeri olan bir armatür alternatifi sunuyor. 


Çevre dostu ürünleriyle suyun her damlasına sahip çıkan armatürler geliştiren Kale'nin Konfor Serisi modellerinde bulunan 40 mm seramik diskli kartuş, yüksek karıştırma ve akış kontrolü sayesinde güvenli ve uzun ömürlü kullanım olanağı sunuyor.  Armatürlerin ucundaki Honeycomb perlatör, dahili filtre sistemi sayesinde sudaki partikülleri süzerek suyun temiz ve kaliteli bir şekilde kullanılmasına yardımcı oluyor.


 


Geri Dön