08 / 05 / 2024

Kalekim kurs mezunları son kullanıcılarla buluşacak!

Kalekim kurs mezunları son kullanıcılarla buluşacak!

Kalekim Usta Geliştirme ve Uyum Kursu'ndan mezun olan eğitimli ustalarla, son kullanıcıları buluşturmaya hazırlanıyor



"Standart Tanıdık Usta" ve "Garantili Tanıdık Usta" Önerme Sistemleri ile Kalekim tüketicisine kaliteli ürünle, kaliteli uygulamayı birarada sunmayı hedefliyor. Kalekim, bu sistem çerçevesinde önerdiği ustaların uygulamalarına 1 yıl boyunca garanti verecek.

Bugüne kadar yaklaşık 90 bin ustaya ürün uygulama seminerleri düzenleyen Kalekim Usta Kulübü, "Garantili Tanıdık Usta Önerme Sistemi" ile Usta Geliştirme ve Uyum Kursları'ndan mezun olan ustaların mesleki birikimini, usta arayan son kullanıcıların hizmetine sunarak bir ilke daha imza atıyor.  Kaliteli ürünlerle, kaliteli uygulamayı buluşturmak amacıyla oluşturulan Usta Önerme Sistemi çerçevesinde Kalekim, yoğun bir eğitim sürecinden geçen ustaların yaptıkları uygulamalara "bir yıl süreyle garanti" veriyor.

STANDART TANIDIK USTA ÖNERME SİSTEMİ

"Tanıdık Usta Önerme Sistemi" kapsamında Türkiye çapında, Kalekim Usta Geliştirme ve Uyum Kursları'na devam ederek, seramik, boya, dekoratif sıva, endüstriyel zemin, dış cephe, ısı yalıtım sistemi uygulamaları gibi alanlarda eğitim alarak sertifika sahibi olan ustalar bulunuyor. Sertifikalı usta ile çalışmak isteyen mimar, mühendis, son kullanıcı ve tedarikçiler, Kalekim web sitesine girerek veya çağrı merkezini arayarak usta talebinde bulunabiliyor. Talep sahibi müşteri, "Tanıdık Usta Önerme Sistemi" içerisinden önerilen üç üye ustadan birisi ile çalışmayı tercih edebiliyor.  Üstelik Kalekim Usta Kulübü, maksimum müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla önerdiği ustalar tarafından hayata geçirilen işin takibini de üstleniyor.

GARANTİLİ  TANIDIK USTA ÖNERME SİSTEMİ

Kalekim, uzun süredir çalışmalarını  sürdürdüğü "Garantili Tanıdık Usta Önerme Sistemi" ile ise sektörde yeni bir dönemi başlatıyor. Sektörün jenerik markası Kalekim, 2004 yılında kurulan Usta Kulübü tarafından verilen seminerlere katılarak Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) desteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı Geliştirme ve Uyum Kursunu başarı ile tamamlayan ustaları ve ekiplerini tekrar eğitime tabi tutarak tüketicilerini "Garantili Tanıdık Usta Önerme Sistemi" ile tanıştırıyor.

Ustalara verilen eğitimler kapsamında, hali hazırda seramik yer ve duvar karosu kaplamacılığı alanında kursları başarıyla bitiren ve sertifika almaya hak kazanan ustalar, yapılan mülakatlar ve gerekli referans kontrolleri sonrasında, Kalekim ürünlerinin uygulama alanları, uygulamalardaki püf noktaları, müşteri ilişkileri ve iletişim teknikleri konularında yoğun bir eğitim sürecinden daha geçerek "Garantili Tanıdık Usta Önerme Sistemi"ne alınıyor. Bu eğitimler sonucunda başarılı olan "Tanıdık Usta"lar tarafından yapılan uygulamaların ardından oluşabilecek uygulama hataları bir yıl süre ile Kalekim tarafından güvence altına alınıyor.  
 

PİLOT UYGULAMA İSTANBUL'DA BAŞLAYACAK

  "Garantili Tanıdık Usta Önerme Sistemi" dâhilinde olan ustalar ilk etapta, pilot uygulama olarak, sadece İstanbul'da ve seramik uygulamalarında, daha sonra ise diğer illerde, boya ve mantolama uygulamaları üzerine de tüketicilere hizmet verecek.

Garantili sisteme dâhil olmak için, tüketicilerin, satın aldıkları Kalekim ürünlerinin bilgilerinin yanı sıra "Garantili Tanıdık Usta" ile imzalanan "Tanıdık Usta Servis Sözleşmesi"ni Kalekim'e göndermesi ve kullanılan ürünlerin yapılacak olan çalışmaya uygunluğunun Kalekim tarafından onaylanması yeterli olacak. "Garantili Tanıdık Usta" da uygulamalarında kullandığı tüm ürünlerin uygunluğunun teyidini Kalekim'den alacak. Kalekim'in garanti verdiği ustaların 1 yıl süre ile tüketicilere gösterebilecekleri özel kartları olacak.

TEKNİK DESTEK HATTI DA OLUŞTURULUYOR

Kalekim ayrıca "Garantili Tanıdık Usta"larının yaptığı uygulamaları zaman zaman yerinde ziyaretlerle de kontrol edecek.  Ayrıca,  "Garantili Tanıdık Usta" müşteri talebi doğrultusunda gereken uygulama keşfini de ücretsiz yapacak. Tüm bu süreçte tüketiciye ihtiyaç duyduğu her türlü bilgi destek, Kalekim Usta Kulübü Çağrı Merkezi'nden verilecek. Garantili ustalar ve ekipleri için birebir veya internet üzerinden online eğitimler düzenleyecek olan Kalekim, sadece "Garantili Tanıdık Usta"ların anında teknik destek alabilecekleri bir iletişim hattını da oluşturuyor.

İş bitiminde "Garantili Tanıdık Usta" servisini kullanan müşterilerin verdikleri puanlamalara göre memnuniyet ölçümleri yapacak olan Kalekim,  garanti verdiği ustaları, yıl içinde sürekli yapılacak eğitimlere katılmaları ve müşteri değerlendirmelerinde geçerli not almaları halinde 1 yıllık sürelerle sistem içinde tutacak.  1 sonraki yıl için de belirli performansı gösteren ve koşulları sağlayan ustalar "Garantili Tanıdık Usta" olarak çalışmaya yeniden hak kazanacak. 

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Kalekim'den tanıdık usta önerisi  
Kalekim, 'Tanıdık Usta Önerme Sistemi' ile eğitimli ustalarla son kullanıcıları bir araya getirecek.
 
Bu kapsamda tüketicilere kaliteli ürünle, kaliteli uygulamayı bir arada sunmayı hedefliyor. Şirket, bu sistem çerçevesinde önerdiği ustaların uygulamalarına 1 yıl boyunca garanti verecek. Bu uygulama için İstanbul pilot şehir olarak belirlendi. Kampanya daha sonra ise diğer illerde, boya ve mantolama uygulamaları üzerine de tüketicilere hizmet verecek.
Zaman


Geri Dön