28 / 04 / 2024

Kale’nin Likid serisinde doğallık ve şıklık bir arada!

Kale’nin Likid serisinde doğallık ve şıklık bir arada!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale banyo, sessiz ve etkin akış sağlayan şık tasarımlı bataryalardan oluşan Likid serisini, kullanıcıların beğenisine sunuyor...




İtalyan tasarımcı Rodolfo Dordoni ve Maltalı tasarımcı Gordon Guillaumier tarafından tasarlanan Likid serisi, organik formu ile doğayla bütünleşen özel bir görünüme sahip. Bu görünümü ile tutku ve dinamizmi sembolize eden seri, krom renginin tanıdığı kolaylık ile birçok farklı tipte mekâna hitap ediyor. 


Lavabo, eviye, ankastre lavabo ve banyo bataryalarından oluşan Likid serisi; doğayla uyumunu, şık formu ve etkin su akışı ile ifade ederken, kullanıcıya benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Etkin akış kalitesini, içine entegre edilmiş gizli perlatöründen alan batarya uçları, suyu oksijenle birleştirerek, su basıncında yüzde 30-50 verimlilik sağlıyor. Ayrıca sessiz ve köpüklü bir akışa sahip bu perlatör ile klorun hızlıca uçması sağlanıyor. Likid serisi ayrıca sahip olduğu koaksiyal seramik diskli kartuşu ile uzun ömür garantisi sunuyor. 


Şık tasarımıyla lavaboları daha estetik gösteren Likid lavabo bataryası, aynı ahenge sahip novatik süzgeci ile birbirini tamamlıyor. Ayrıca banyo bataryası ile sahip olunan el duşu takımı da, Likid serisinin doğal görünümünü korurken, ergonomisiyle dikkat çekiyor. 




Geri Dön