27 / 04 / 2024

Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı tarafından müjdelenen bu kredi fırsatı, konut almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. İşte detaylar... 



Türkiye'nin en önemli kamu bankaları olan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için cazip bir fırsat sunuyor. Bu üç banka, ev sahibi olma hayali kuranlara 0.89 faiz oranıyla kredi imkanı sağlayacaklarını duyurdu. %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ev alma hayali kuran ve birikimi yeterli olmayan herkes için büyük bir fırsat kapısı aralanıyor.

Kamu bankaları tarafından sunulan genişletilmiş konut kredisi

Kamu bankaları, son dönemde sessiz sedasız yürüttükleri çalışmaların meyvesini vererek konut kredi kampanyasını 0.89 faiz oranıyla hayata geçirdi. Bu kampanya, öncelikli olarak yeni ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor.  

Şimdi 2 milyon TL'ye kadar sıfır veya ikinci el konutları içeren bir paket, kamu bankaları tarafından sunulan kredi desteği ile hayata geçiriliyor. Bu önemli kredi desteği, vatandaşların ilk evlerini satın almaları şartıyla sunuluyor. Yani, ilk kez ev alacak kişiler bu kredi fırsatından yararlanabilirler. 

 Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Konut kredisi başvurusu yaparken dikkate alınması gereken önemli bir şart, başvuru sahibi veya aynı evde yaşayan bir çocuğun ev sahibi olmamasıdır. Başvuru sahipleri, hisseli bir taşınmaza sahip olabilirler, ancak aynı aile içinde bulunan bir konutun hisseli tapusu, bu şartı yerine getirmek için yeterli kabul edilmez.

Başvuran bireyler, tapu kayıtlarının yanı sıra açıkta kullanılmış bir konut kredisiye sahip olmamalıdır. Bu kriterleri karşılayan vatandaşlara, 120 ay vadeli (10 yıl) bir konut kredisi %0.89 faiz oranıyla sunulacaktır. Bu özel kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar, sadece bir kez başvurabilecek ve bu krediye yalnızca ilk kez tapu sahibi olan kişiler erişebilecekler. Detaylar, ilgili bankaların internet sitelerinde paylaşılmış olup ilgilenenlerin bu bilgilerin detayına erişmesine mümkün olacak.

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat...

Düşük faizli konut kredisi almak isteyenler dikkat! Yeni konut kredisinden kimler faydalanacak?

Son dakika BDDK'dan konut kredisi kararı: İkinci evi almak isteyenlere büyük engel 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön