07 / 05 / 2024

Kamu hastaneleri acil eleman arayışında! 893 personelin alımı yapılacak! Bugün başvurun yarın işiniz olsun!

Kamu hastaneleri acil eleman arayışında! 893 personelin alımı yapılacak! Bugün başvurun yarın işiniz olsun!

Kamu hastanelerinde çalışmak isteyenlere müjde. Dört hastane de 893 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!



AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 316 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesine 316 hastane personeli alımı yapılıyor. Uzman tabip,  tabip, diğer sağlık personeli, hemşire,  optisyen, perfüzyonist) odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, eczacı, fizyoterapist, psikolog, röntgen teknisyeni, laborant, ağız ve diş sağlığı teknikeri, elektronörofizyoloji teknikeri, anestezi teknikeri, diyaliz teknikeri, tıbbi sekreter, radyoloji teknikeri, büro personeli, tekniker, temizlik personeli, bahçe bakım düzenleme personeli, bakım-onarım personeli alımı, koruma ve güvenlik görevlisi kadroları için başvurular 20 Şubat 2023 tarihine kadar alınacak.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA 109 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğüne 109 kamu personel alımı yapılıyor. En az lise mezunu olmak üzere sağlık personeli ve diğer sözleşmeli personel kadroları için başvurular alınıyor. Destek Personeli (Şoför), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Kütüphaneci, Garson, Büro Personeli (Muhasebe), Hemşire, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Destek Personeli (Temizlik), Büro Personeli, Laborant, Büro Personeli (Sekreter), Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri, Diş Protez Teknikeri, Röntgen Teknisyeni alımı 27 Şubat tarihine kadar sürecek.

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ 282 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde lise, önlisans ve lisans mezunu 282 kamu personel alımı açıklandı. Kamu hastaneleri memur, personel alımları bünyesinde mülakatsız atamalar 27 Şubat tarihine kadar sürecek. Mühendis, eczacı, psikolog, biyolog, hemşire, teknisyen, büro personeli, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, tekniker, koruma ve güvenlik personeli, şoför, destek personeli, aşçı, çözümleyisi sistem programcısı, temizlik personeli, programcı alımında bulunulacak.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 186 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesine sözleşmeli 186 kamu personel alımı yapılıyor. Kamu personel alımı başvuruları kapsamında Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli Odyoloji, Programcı, Tekniker, Teknisyen, Destek Personeli, Şoför, Kaloriferci, Garson, Temizlik personeli alımı yapılacak. Süreç 28 Şubat tarihine kadar sürecek.


Geri Dön