30 / 04 / 2024

Kandilli Konakları!

Kandilli Konakları!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları projesi, İstanbul Anadolu yakası Kandilli bölgesinde inşa ediliyor. Satış sürecine devam edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor...



Konut sahibi olmak isteyenlerin anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisini kullanabildiği  Kandilli Konakları  nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kandilli cevabı veriliyor.


Kandilli Konakları projesinde yer alan villaların hepsi 3 katlı olarak dizayn edildi. Kandilli Konakları satılık villa bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Kandilli Konakları  Demsa Group  projesinde yer alan villaların satışları devam ediyor. Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında fiyatlar 3 milyon dolardan başlangıç gösteriyor. 


Kandilli Konakları!


Kandilli Konakları 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Demsa Group Kandilli Konakları ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


14 müstakil villadan oluşan Kandilli Villaları'nda yer alan konaklar en son teknoloji ile hayata geçiriliyor. Projede maksimum fiyat 4 milyon 250 bin dolar.


Teslimlerin hemen yapıldığı Kandilli Konakları projesi, Demsa Group imzasıyla inşa ediliyor. Çok amaçlı spor salonu, hobi salonu, her villaya ait özel yüzme havuzu ve her villaya ait 6 araçlık özel otoparkın yer aldığı projede banka kredisi kullanılıyor.


Kandilli Konakları ulaşım! Adres; Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Demsa Group Kandilli Konakları iletişim;

Telefon: +90 216 651 73 80

Web Adresi: http://www.demsagroup.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön