30 / 04 / 2024

Kantur&Akdaş'ın patronu Ali Kantur kamera önünde!

Kantur&Akdaş'ın patronu Ali Kantur kamera önünde!

ODTÜnün kuruluşunun 55. yılı için çekilen tanıtım filminde AliKantur, Faik Açıkalın, Ersin Özince, Murat Yetkin, Ahmet Kanneci ve Derya Köroğlunun da aralarında bulunduğu, 12 ODTÜlü rol aldı        



          ODTÜnün kuruluşunun 55. yılı için çekilen tanıtım filminde Faik Açıkalın, Ersin Özince, Murat Yetkin, Ahmet Kanneci ve Derya Köroğlunun da aralarında bulunduğu, iş ve sanat dünyasında büyük başarılara imza atmış 12 ODTÜlü rol aldı.
         ODTÜden yapılan açıklamaya göre, üniversite giriş sınavlarında ilk binde yer alan öğrencilerin üçte birinin tercih ettiği üniversitenin tarihinde ilk kez kitle mecralarında kullanılacak 50 saniyelik film çekildi.
         Faik Açıkalın, Ersin Özince, Ahmet Kanneci, Murat Yetkin ve Derya Köroğlunun da aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından 12 ünlü ODTÜlü filmde, "I Think of ODTU" yazılı tişörtler giyerek, ODTÜ Manifestosundan birer cümle okudular.
         "Bizler Dünyayı Değiştirebiliriz" sözleriyle biten tanıtım filmi, önce youtubeda yayınlandı, dün itibariyle de ekranlarda ve sosyal medyada yer almaya başladı.

         Filmde yer alan ODTÜlüler şunlar:
         "Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Yapı Kredi Bankası CEOsu Faik Açıkalın, Kantur&Akdaş İnşaat Gıda Paz. San. Ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur, Carnegie Mellon Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Akıncı, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asu Özdağlar, Intel Türkiye Orta Doğu ve Afrika İş Geliştirme Bölge Müdürü Çiğdem Ertem, yazar Mehmet Eroğlu, Bigchefs Cafe Brasserie kurucusu Gamze Cizreli, müzisyen Derya Köroğlu, müzisyen Ahmet Kanneci, Mahi Mahi Markalaştırma Hizmetleri kurucu ortaklarından Haluk Mesci ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Psikoloji Programı 3. Sınıf Öğrencisi
 Yulet Pamir."

        Film, http://ibrain.odtu.edu.tr/ adresinden de izlenebiliyor.
         AA


Geri Dön