28 / 04 / 2024

Kapaklı balıkçı barınağı imar planı askıya çıktı!

Kapaklı balıkçı barınağı imar planı askıya çıktı!

"Yalova İli Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı" Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan "Yalova İli Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı" Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldı. Planlar 30 gün askıda kalacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bölge Müdürü Harun Özmaden, Armutlu ilçesine bağlı Kapaklı Köyü'ndc bulunan Balıkçı Barınağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müdür Özmaden, Yalova il sınırları içerisinde Armutlu Kapaklı Köyü'ndc balıkçı barınağı projesinin sürdüri'ıIdüğünü söyledi. 

Barınak işinin biraz aksadığını belirten Müdür Özmaden, "Planların askı süreci bittikten sonra herhangi bir itirazın olmaması durumunda projeyi hızlandırıp ihalesini yapmayı düşünüyoruz. 2015'te projeyi bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

'Anahtar teslimi bir proje oluşturacağız'.. 

Müdür Özmaden, "Farklı bir ihale yapacağımız için yeni projeler eklenecek. 


Anahtar teslimi bir proje 

oluşturacağız. Proje ve yapım esnasında farklı sıkıntılar çıkarak projenin gecikmesine müsaade etmeyeceğiz. 

Projenin bitirilmesi gerek. 

Zamanında ve tamamen detaylı tamamlayacağız. 

Hangi çivinin çakılacağını dahi hesap ederek ciddi bir uygulama projesi hazırlayarak öyle ihale edeceğiz. Yalova ile ilgili sağ olsunlar milletvekilleri devreye girip, destek verdiler. Yoksa proje hala bekleme aşamasındaydı. 

Planların askı süresinden sonra ihaleye çıkmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Haberci


Geri Dön