13 / 05 / 2024

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

İslam Memiş, gümüş için kritik açıklamalarda bulundu. Memiş: ''Ons gümüşte 23.30 kritik direnç seviyesi. Çarşamba gününe kadar bu sıkışmanın devam edeceğini tahmin ediyorum. Gram gümüş 19.31 lira. Bu tarafta tutunmayı sürdürüyor. Altın ve gümüş gramı dolar destekli yükseliyor.

Kapalıçarşı da 21 TL ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş ten net açıklama

Dolar nereye, altın ve gümüşün gram fiyatı o tarafa. Dolar kurunu takip etmeye devam ediyoruz o yüzden.'' diyerek doların yükselmeye devam etmesi halinde gümüş fiyatlarının da yukarı yönlü hareket edeceğini söyledi. 

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Dolar aldı başını uçtu! 1 dolar ne kadar? Euro ne kadar? Sterlinde son durum ne? 13 Temmuz 2023! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön