13 / 10 / 2024

Kapari Konutları 'nda yaşam başlıyor! 92 bin liraya! Son hafta!

Kapari Konutları 'nda yaşam başlıyor! 92 bin liraya! Son hafta!

Konut fiyatlarının 92 bin liradan başladığı Kapari Konutları projesinde güncel fiyatlar bir hafta daha geçerli olacak. Pendik'de  yapımı tamamlanan  Kapari Konutları projesinde  anahtar teslimleri önümüzdeki ay yapılacak




Kapari Konutları projesinde yaşam başlıyor. Önümüzdeki Haziran ayında müşterilere evleri teslim edilecek. Hak Yapı tarafından Pendik 'te inşa edilen Kapari Konutları projesinde 92 bin liradan başlayan konut fiyatları bir hafta daha geçerli olacak. Daha sonra fiyatların değişmesi bekleniyor.

Kapari Konutları projesinde 2 oda 1 salon evler 75, 85 ve 95 metrekare olarak farklılaşıyor. Fiyatları 92 bin liradan başlıyor, 136 bin liraya kadar yükseliyor.3 oda 1 salon evlerin alanları 120 ve 125 metrekare. Fiyatları 154 bin lira ile 169 bin lira arasında değişiyor. 1 oda 1 salon evlerin de hepsi satılmış durumda.

Kapari Konutları 'nda müşteriler yüzde 40 peşinat ödeyerek hemen konut kredisi kullanabiliyor. Tapuların teslimi hemen yapılıyor.
Kapari Konutları projesi 154 konuttan oluşuyor. Projenin arsa alanı 20 bin metrekare, inşaat alanı ise 5 bin 100 metrekare.

Kapari Konutları 'nda bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. Mini AVM, kuaför ve terzi gibi ticari alanların yer alacağı Kapari Konutları 'nda ayrıca basketbol ve voleybol oyun alanları, futbol sahası, bahçe havuzu, 24 saat güvenlik elemanı, armonik Kapari peyzajı, dinlenme ve yürüyüş alanları, kış bahçeleri, çocuk parkı, kapalı ve açık otopark, masa oyunları, kameralı güvenlik sistemi, fitness salonu yer alacak.

444 1 620

[email protected]
www.hakyapiinsaat.com
www.hakyapi.com.tr


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön