11 / 05 / 2024

KAPPLA'dan yeni bir yalıtım sistemi!

KAPPLA'dan yeni bir yalıtım sistemi!

Dünya Polistren Grup'un Kurucu Genel Müdürü Bülent Kunt, KAPPLA'yı ve en yeni üyeleri DEKOBOARD'un ısı yalıtımına kattığı değeri ve önlerinde ki hedeflerini şöyle dile getirdi...




Isı yalıtım sistemi denildiğinde ilk akla gelen markalardan ulan KAPPLA İsı Yalıtım Sistemleri ve bu kaliteli markanın üreticisi en güçlü firmalarından olan Dünya Polistren Grup'un Kurucu Genel Müdürü Bülent Kunt, KAPPLA'yı ve en yeni üyeleri DEKOBOARD'un ısı yalıtımına kattığı değeri ve önlerinde ki hedeflerini şöyle dile getirdi... 


Estetikle yalıtımı birleştirip birlikte sunuyoruz "Polistren maddesinden ürettiğimiz ürünleri ağırlıklı olarak inşaat sektörünün hizmetine sunuyoruz. Yalıtım esaslı ürünlerimizi: Dekoratif yalıtım ürünleri ve panel tipi ısı yalıtım ürünleri olarak iki gruba ayırıyoruz." diyen Kunt; "Birinci grup ürünlerimiz Fuga, Yalı Baskı, Sove. Dekoratif Board vb.). 


Dünva Dekor markası ve DekoBoard Bülent Kunt markası adıyla Adana-Karataş Tesisimizde üretilmektedir. Bu tür ürünlerimiz sayesinde bina yalıtımlarını daha dekoratif ve estetik bir şekilde uygulama yapabilme imkanı sağlamaktayız. İkinci grup ürünlerimiz ise: Isı Yalıtımı ürünlerini ( Paneller. 

Yapıştıcılar. Harçlar. Boyalar vs...) bir "paket sistem" haline getirdiğimiz ve bu sayede Türkiye' de Isı Yalıtımı konusuna yeni bir soluk getirdiğimiz "Kappla Isı Yalıtım Sistemlen'dir bu ürünlerimizi ise  Adana  Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ndeki fabrikamızda üretiyoruz" dedi. 

Yepyeni bir yalıtım ve dekorasyon ürünü Yalıtım panellerinin, dekoratif tavan ve cephe kaplama panelleri olarakta kullanılabilmesine imkan sağladıklarını belirten Bülen Kunt; "Şöyle bir yalıtım ürünü düşünün hem yalıtım levhası olarak kullanılabilecek, hem de dekoratif kaplama ve cephe kaplama ürünü olarak kullanılabilecek... Biz buna imkan sağladık. Dünya Polistren Grup olarak sürekli devam eden Ar-Ge çalışmalarımız neticesinde ortaya çıkarttığımız ve patentini aldığımız bu ürünümüz, tasarımı ve modeli sayesinde ısı yalıtım levhalarının çok geniş bir alanda çok kullanımına imkan sağlıyor.'şeklinde konuştu. 

Markalarımızla büyüyoruz! Yalıtım ürünleri ve dekorasyon ürünleri dışında inşaat sektörüne diğer markalarıvla da hizmet verdiklerini belirten Kunt;" Yalıtım ürünleri uygulamasının sağlanması için DÜNYAFIX markası ile Yapıştırma ve Harç Ürünleri. REX()C()L()R markası ile boya ürünleri üretmekteyiz. Bunun yanı sıra Burdur-Bucak'ta bulunan mermer ocağımızla. KUNTMERMER markası adı altında mermer sektörüne de hizmet vermekteyiz."dedi Ayrıca "Dünya Polistren Grup Adana Organize Sanayi Bölgesindeki modern ve en son teknoloji makinaları ile birlikte. Karatas Dekor Tesisinde Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 2013 yılı boyunca yaptığımız yatırımlar ile Almanya'dan getirttiğimiz ileri teknoloji makinalarımızla. tesis alt yapısı iyileştirmelerimiz ve makina modernizasyonumuzla gücümüzü daha da arttırmış durumdayız."diyen Kunt:" Kurulu gücü ve kapasitesi ile dekor grubunda Türkiye'nin kapasitesi en yüksek ve kalite standardı en güçlü firmasınız." dedi. 

Sözlerine gelecek hedefleriyle devam eden Bülent Kunt. "Yalıtımda bölgesel çalışıyoruz, hedefimiz ulusallaşmak." ifadelerini kullandı. 


Posta Çukurova Gap


Geri Dön