03 / 05 / 2024

Karabağlar Belediyesi yeni yılda yatırıma devam edecek!

Karabağlar Belediyesi yeni yılda yatırıma devam edecek!

2015 yılının Karabağlar Belediyesi açısından derlenme, toparlanma yılı olarak geçtiğini ve bazı projelerin de başlangıç yılı olduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "2016 yılında birçok projeye fiilen başlamış olacağız. " dedi.



2015 yılının Karabağlar Belediyesi açısından derlenme, toparlanma yılı olarak geçtiğini ve bazı projelerin de başlangıç yılı olduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "2015 yılı sonu itibariyle daha istikrarlı, gelir- gider dengesi oluşmaya başlamış bir belediye olma yolundayız. 2016 yılında bunun daha da sağlıklı bir hale geleceğine inanıyorum ve birçok projeye fiilen başlamış olacağız. Bunlar nedir diye baktığımızda kız misafirhanemiz, gençlik merkezimiz. Bu gençlik merkezimizi çok önemsiyorum, içinde kapalı bir buz paten pisti, kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve nizami ölçülerde futbol sahası. Tesis 2 bin seyirci kapasiteli olacak. Bunlar Karabağlar'da eksikliğini duyduğumuz ihtiyaçlar. Bu projelerin de 2016 yılında kazmasını vurmuş olacağız ve gelecekte de İzmir'in gözde projelerinden olacak" dedi.



Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmaya devam edeceklerini, yeni yılda ortak projelere imza atacaklarını ifade eden Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü:



"Yine 2016 yılında pazaryerlerini iyileştirme çalışmalarımız, yol ve park yapımlarımız devam edecek. Ayrıca,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'yle ortak yürüttüğümüz kültür merkezlerinin de başlangıç yılı olacak. Yeşilyurt ve özellikle Mimkent'teki kültür merkezleri projeleri bitti, ihale aşamasına geldi. Bunlar da Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılacak. Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak bir diğer bir önemli proje de, Karabağlar'da ilk olacak, aynı zamanda İzmir için de ilk olacak. 'Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi' 2016 yılında yola çıkacak. Bu projelerin yanında ulaşımla ilgili, Sırrı Atalay Caddesi'nin kamulaştırmaları Büyükşehir tarafından devam ediyor, bunlar da 2016 yılı itibariyle fiilen başlamış olacak. Bütün bu projeler birbiriyle entegre projeler. Bunlar tamamlandığında Karabağlar'da gelişimi dönüşümü hep beraber yaşayacağız. Tek hedefimiz var, Karabağları geliştirmek, Karabağlar'ı çağdaş modern bir ilçe haline getirmek ve Karabağlar'da yaşayan insanlarımıza layık olduğu bir belde haline getirmek istiyoruz, bunun için çabalıyoruz. Bu kararlılığımız 2016' da olduğu gibi daha sonraki yıllarda da devam edecek."



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 2016'da yapacaklarını anlattı. Yeni yılda birçok projeye fiilen başlayacaklarını belirten Selvitopu, şöyle konuştu: "Kız misafirhanesini ve gençlik merkezimizi hayata geçireceğiz. 

Pazaryerlerini iyileştireceğiz. Yol ve park yapımlarımız sürecek. Büyükşehir'le Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlatacağız. Bizim tek hedefimiz, Karabağlar'ı geliştirmek, çağdaş modern bir ilçe haline getirmek."


Posta Ege




Haber Son Dakika Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu geride kalan 2015 yılını değerlendirdi; 2016'ya ilişkin beklentilerini, yapılacakları anlattı. Başkan Selvitopu 2016'nın Karabağlar açısından yatırım yılı olacağını vurguladı ve yapımı devam eden bazı tesislerin hizmete açılacağını müjdeledi Selvitopu ayrıca 2016 yılının barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu; barış ve huzurun olmadığı bir yerde bu projelerin gerçekleştirilmesinin bir anlam ifade etmediğini söyledi Tüm Karabağlar ve İzmir halkının veni yılını kutlayarak sözlerine başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 2015 yılının Karabağlar Belediyesi açısından derlenme, toparlanma yılı olarak geçtiğini ve bazı projelerin de başlangıç yılı olduğunu ifade etti. 2016 yılında kız yurdu, gençlik merkezi gibi önemli sosyal projelere başlanılacağını belirten Selvitopu yeni yılda kültür merkezi çalışmalarının da devam edeceğim söyledi. 


2016'da yeni projeler başlıyor

Selvitopu, "Karabağlar Belediyesi olarak gende bıraktığımız 2015 yılında başarılı bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Öncelikle topluma dönük projelen gerçekleştirmeye çalıştık ve Karabağlar ekonomik olarak istikrarlı bir yapıya kavuştu 2015 yılı sonu itibariyle daha istikrarlı, gelir- gider dengesi oluşmaya başlamış bir belediye olma yolundayız 2016 yılında bunun daha da sağlıklı bir hale geleceğine inanıyorum ve birçok projeye fiilen başlamış olacağız. Bunlar nedır diye baktığımızda kız misafirhanemiz. gençlik merkezimiz. Bu gençlik merkezimizi çok önemsiyorum, içinde kapalı bir buz paten pisti, kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve nizamı ölçülerde futbol sahası. Tesis 2 bin seyirci kapasiteli olacak. Bunlar Karabağlar'da eksikliğini duyduğumuz ihtiyaçlar. Bu projelerin de 2016 yılında kazmasını vurmuş olacağız ve gelecekte de İzmir'in gözde projelerinden olacak." dedi 


Büyüksehirle koordineli çalışmaya devam edeceğiz 

Yeni yıla ilişkin hayata geçirilecek projelere ilişkin değerlendirmelerini sürdüren Başkan Selvitopu, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmaya devam edeceklerini, yeni yılda ortak projelere imza atacaklarım ifade etti. 

Karabağlar'ı daha modern, çağdaş bir ilçe haline getirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü: "Yine 2016 yılında pazaryerlerini iyileştirme çalışmalarımız devam edecek, yol ve park yapımlarımız yeni yılda da devam edecek Ayrıca. İzmir Büyükşehir Beledıyesi'yle ortak yürüttüğümüz kültür merkezlerinin de başlangıç yılı olacak Yeşilyurt ve özellikle Mimkent'teki kültür merkezlen projeleri bitti, ihale aşamasına geldi Bunlar da Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılacak Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak bir diğer bir önemli proje de, Karabağlar'da ilk olacak, aynı zamanda İzmir için de ilk olacak. 'Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi' 2016 yılında yola çıkacak. Bu projelerin yanında ulaşımla ilgili, Sırn Atalay Caddesi'nin kamulaştırmalan Büyükşehir tarafından devam ediyor, bunlar da 2016 yılı itibariyle fiilen başlamış 

olacak. Bütün bu projeler birbiriyle entegre projeler Bunlar tamamlandığında Karabağlar'da gelişimi dönüşümü hep beraber yaşayacağız Tek hedefimiz var. Karabağları geliştirmek. Karabağlar'ı çağdaş modern bir ilçe haline getirmek ve Karabağlar'da yaşayan insanlarımıza layık olduğu bir belde haline getirmek istiyoruz, bunun için çabalıyoruz. Bu kararlılığımız 2016' ela olduğu gibi daha sonraki yıllarda da devam edecek." 


Barış ve huzur diliyorum 

2015 yılının üzüntülü yanlarının da olduğunu. 2016'nın barış ve huzur ortamı içerisinde geçmesini istediğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu barışın ve huzurun olmadığı bir yerde hayata geçirilen projelerin pek de bir anlamının olmayacağını savundu Selvitopu, "2015 yılının bir üzüntülü tarafı da ülkemiz için zor bir yıl oldu. Birçok insanımızı kaybettik. polislerimizi, askerlerimizi. birçok şehit verdik. Bu anlamda şehitlerimizi buradan bir kez daha saygıyla anıyoruz. 2015 yılında olan bu olayların 2016 yılında sona ermesini diliyoruz, ülkemize barış ve huzurun gelmesini istiyoruz Çünkü bu ülkede barış ve huzur olmazsa anlattığım işlerin yapılın asının çok fazla bir anlamı olmaz, çünkü bu alanlar insanlar için yapılıyor İnsanlar huzursuzsa bunların bir faydası olacağına inanmıyoruz. Arzumuz, temennimiz 2016 yılında barış ve huzur gelsin. Karabağlar'da yaşayan yurttaşlarımız. insanlarımız huzurlu, mutlu, barış dolu günler geçilsinler ve daha mutlu yaşamlarını sürdürebılsinler. Ben 2016 yılında tüm Karabağlılara ve İzmirlilere barış huzur diliyorum Herkesin ailesiyle, eşiyle, çocuklarıyla, annesiyle, babasıyla mutlu bir yıl geçirmelerini diliyorum En büyük arzumuz insanlarımızın mutlu olmasını sağlamak 2016 yılının da bunu getirmesini diliyorum " diye konuştu.



Son Dakika


Geri Dön