19 / 05 / 2024

Karabük'teki 15 tesisin temeli atıldı!

Karabük'teki 15 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karabük ve İlçelerinde hayata geçirilecek 15 tesisin temel atma törenine katıldı.




Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karabük ve İlçelerinde inşa edilecek olan ve  maliyetleri 225 milyon lirayı bulan 15 Tesisin temel atma töreni için Karabük'e geldi


Devlet Su İşleri (DSİ) Tesisleri Toplu Temel Atma ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı için Kent Meydanı'nda düzenlenen törene katılan Bakan Veysel Eroğlu, Karabük'le ayrı bir gönül bağının olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakan Binali Yıldırım'ın selamlarını getirdiğini söyledi.


Bakan Veysel Eroğlu’nun Karabük Valiliği ile başlayan ziyaret programı Karabük Belediyesi ile devam ederken, Cuma Namazının ardından Kent Meydanındaki temel atma törenine geçildi. 


Hükümetin de Karabük'ü sevdiğini ve önemsediğini dile getiren Eroğlu, "Karabük'e gelirken elimiz boş gelmek doğru olmazdı. Elime bir kutu Afyonkarahisar kaymağı alıp gelecek halim yoktu. Bu yüzden buraya heybemiz dolu geldik. Bugün burada Karabüklü hemşehrilerime 12 yatırımın müjdesini veriyorum. Taşkın koruma tesisleri, ormancılık çalışmaları ile otomatik meteoroloji gözlem istasyonunun yer aldığı bu müjdelerin toplam yatırım bedeli 23 milyon lirayı buluyor. Karabük bu denli bir yatırımı daha önce hiç görmedi." diye konuştu.


Karabük'e daha önce de müjdelerle geldiğini söyleyen Eroğlu konuyla ilgil olarak yaptığı açıklamala, "Karabük'e toplam 363 milyon TL'lik 47 müjde vermiştim. Bugünkü 23 milyon lira yatırım bedeline sahip 12 müjde ile son 4 yılda Karabüklülere toplam 386 milyon TL'lik 59 müjde vermiş olduk. Bu müjdelerin çoğunu tamamladık. İnşaatı devam edenleri ise en kısa sürede hizmete alacağız. Biz sözümüzün sonuna kadar arkasındayız." dedi



Karabük Belediyesi



Geri Dön