07 / 07 / 2024

Karabük temel atma töreni

Karabük temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karabük ve İlçelerinde hayata geçirilecek 15 tesisin temel atma törenine katıldı.

İnşaat demir fiyatların ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün temel malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları araştırılıyor. Bu kapsamda İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları yakından takip ediliyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2024 demir fiyat listesi.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Karabük’teki riskli bina tahliye edildi!

Karabük’te inşaatta yapılan temel kazı sonrası iki katlı ev yıkılma tehlikesine karşı tahliye edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alındı.

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Karabük'teki 15 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karabük ve İlçelerinde hayata geçirilecek 15 tesisin temel atma törenine katıldı.

Karabük’te 225 milyon TL'lik 15 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Karabük temel atma töreni Haberi

Karabük temel atma töreni


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Karabük ve İlçelerinde inşa edilecek olan ve  maliyetleri 225 milyon lirayı bulan 15 Tesisin temel atma töreni için Karabük'e geldi


Devlet Su İşleri (DSİ) Tesisleri Toplu Temel Atma ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı için Kent Meydanı'nda düzenlenen törene katılan Bakan Veysel Eroğlu, Karabük'le ayrı bir gönül bağının olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakan Binali Yıldırım'ın selamlarını getirdiğini söyledi.


Bakan Veysel Eroğlu’nun Karabük Valiliği ile başlayan ziyaret programı Karabük Belediyesi ile devam ederken, Cuma Namazının ardından Kent Meydanındaki temel atma törenine geçildi. 


Hükümetin de Karabük'ü sevdiğini ve önemsediğini dile getiren Eroğlu, "Karabük'e gelirken elimiz boş gelmek doğru olmazdı. Elime bir kutu Afyonkarahisar kaymağı alıp gelecek halim...