28 / 04 / 2024

Karaca'dan bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası!19 Ocak 2023 Fiyat listesi

Karaca'dan bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası!19 Ocak 2023 Fiyat listesi

Karaca'dan Vantuz 4 Yatay Süpürgeyi sepetine ekleyene Vantuz Slim Dikey Süpürge Hediye!



Karaca dan bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası!19 Ocak 2023 Fiyat listesi
Ev işlerini pratik ve kolay bir eğlenceye dönüştüren elektrikli süpürgelerden biri olan Vantuz 4 Yatay Süpürge alana Vantuz Slim Dikey Süpürge hediye kampanyası Karacadan geldi. Kampanya içinde yer alan ürünler için;10 adetten fazla mağaza stokları ile sınırlıdır.Listelenen kampanya fiyatı 22 Ocak'ta sonlanacaktır.Karaca A.Ş. kampanyayı değiştirme veya sonlandırma hakkını sahiptir.

KARACA ELEKTRİKLİ SÜPÜRGENİN ÖZELLİKLERİ 

  • 210 W maksimum emiş gücüne sahip olmasıyla birlikte yüksek performansı ve hafif kullanımı ile temizlik yaparken zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. 
  • Halı, parke ve sert zeminlerde ve kenar köşe aparatıyla da köşe bucak temizlik yapabilir.
  • 0,6lt- 0,8lt geniş toz haznesine sahiptir. Yıkanabilir EPA 10 filtre, yıkanabilir toz hazne filtresi ve yıkanabilir toz haznesi sayesinde kolayca temizlenebilir. 
  • HEPA filtresi ile astım ya da alerjiye sebep olabilecek solunabilir ince toz partikülleri ve polenleri yakalayarak hijyenik bir bir kullanım imkanı sunar.
  •  Duman ya da sprey gibi aerosolleri, bakterileri ve çeşitli toksik tozları havadan temizleme özelliğini içinde barındırır.
  • Ergonomik tutma sapı, paslanmaz metal teleskopik borusu ve 6 m uzunlukta kablosu ile geniş toz haznesi nedeniyle de temizlikte kolaylar sağlar.

Peki hediye ürünün özellikleri neler? Bu ürünü elde edecek olanlara nasıl bir kolaylık sağlayacak?
.


Geri Dön