30 / 04 / 2024

Karaca'nın en çok sevilen elektrikli süpürgesi! Karaca Vantuz Action Force 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Karaca'nın en çok sevilen elektrikli süpürgesi! Karaca Vantuz Action Force 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Karaca'nın en çok sevilen elektrik süpürgesi Vantuz Action Force Siyah Elektrikli Süpürge Karaca mağazalarında ve web sitesinde satılıyor. Peki Karaca Vantuz Action Force Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte  Vantuz Action Force Elektrikli Süpürge 2 Eylül 2022 fiyat listesi...



Evlerde etemizlik akla ilk geldiğinde olmasa olmazların en başında elektrik süpürgesleri geliyor. İyi bir temizlik için iyi çekim gücüne sahip süpürge şart. 

Vantuz Action Force Elektrikli Süpürgeler 899 W motor gücüne sahip. Aynu zamanda 73 dB ses seviyesine sahip. Otomotik kablo sarıcısının olması da işleri daha da kolay hale getiriyor. Ayrıca 2 yıl garantisi olan Vantuz Action Force  Siyah Elektrikli Süpürge'nin 3.1 L toz kapasitesi  bulunmaktadır.

Vantuz Action Force Elektrikli Süpürgelerde dikey ve yatay park pozisyonu bulunurken bu ürün 9 kg ağırlığındadır. 

Ürünün yanında aksesuar olarak halı/sert zemin başlığı, kenar/köşe başlığı, perde fırçası, turbo/türbin başlığı da beraberinde geliyor. Toz haznesi olan  Vantuz Action Force  Siyah Elektrikli Süpürge ile tozlara elveda diyeceksiniz.

Peki, Vantuz Action Force  Siyah Elektrikli Süpürge kaç TL? Vantuz Action Force  Siyah Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar?  İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön