11 / 05 / 2024

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...



Başvuru için aranan nitelikler

  • Adaylar herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmalıdır. Ayrıca, işe alınmada öncelik hakkına sahip olan adayların, yönetmelikte belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmaları gerekmektedir.
  • Görev yapacak personelin sağlık sorunu olmamalıdır. Adayların fiziksel ve ruhsal sağlığı yerinde olmalı ve görevini yapmasına engel bir sorunu bulunmamalıdır.
  • Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Yönetmeliğin 12. maddesi uyarınca işe başlayacak işçiler, noter kurasıyla belirlenecektir. Bu nedenle, açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek sıralı olarak doğrudan kurayla belirlenecektir. Bu kura işlemi, öncelikli durumları olan adayları da kapsayacaktır.

Üniversite öğrencileri rahat nefes alacak! E-devletten başvuru yapana 1420 TL ödeme!

Depremden etkilenen üniversite öğrencileri dikkat! YÖK son dakika vererek açıkladı!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika flaş açıklama geldi! Başvurana 500 TL ödeme yapılacak!


Geri Dön