10 / 05 / 2024

Karakardeş İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Karakardeş İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Kara ve Emrah Kara ortaklığında kuruldu.



Karakardeş İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Kara ve Emrah Kara ortaklığında kuruldu.

Karakardeş İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şiketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1. Şirket her türlü özel, resmi kurum ve kuruluşlara ait imar, yapılaşma, toplu konut yapı kooperatifi, fabrika, okul, iş hanı, sanayi sitesi, yol, bordür, kaldırım, çocuk parkları, baraj, köprü, kanal ve bilumum tesisat, ısınma tesisleri inşa ve işletmek, kat karşılığı inşaat yapmak, yapılan inşaatların yıkımını yapmak, inşaatların yapımı ve işletilmesi konusunda ihale ve taahhütlerine girmek, taşeronluğunu yapmak, bunların ticaretini yapmak, kamp tesisleri kurmak, yurt içinde ve yurt dışında ihalelere katılmak, ipotek almak ve vermek, 2. İnşaat malzemeleri alım satımı, taahhüt işleri ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında askeri, resmi, özel ihalelere girmek, taahhütleri yerine getirmek, başkalarına devretmek, başkalarına taşeronluk yapmak ve başkaları ile ortak yapmak, 3. İnşaat ve taahhüt alanlarında kullanılan dozerler, ekskavatörler, yükleyiciler, her türlü lastik ve palet, tekerlekli, kazıcı, yükleyici, delici, ağır iş makineleri, asfalt makineleri, silindirler bilumum özel amaçlı kazma, yükleme, boşaltma, delme, nakletme araç ve gereçlerinin makinelerinin bütün ekipmanlarının imalatı, kiralanması, kiraya verilmesi, gerekli hallerde Finansal Kiralama ile yurt içinden ve yurt dışından temin etmektir. Bunların yedek parça lastik alet ve edavatlarını temin etmek, madeni yağlar cıvata somun gibi parçaları imal etmek, yurt içinden ve yurt dışından satın almak ve pazarlamasını yapmak, 4. Karayolu, havayolu ile yurt içi, yurt dışı yolcu ve yük taşımacılığı, servis taşımacılığı yapmak, bunun için gerekli filoları kurmak, kurdurmak, otobüs, kamyon, otomobil ve benzeri nakil vasıtaları ile ilgili alım satım ihracat ve ithalatını yapmak, servis bakım istasyonları, akaryakıt tesisleri kurmak, işletmek, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, 5. Yurt içi ve yurt dışı kurum ve bankalardan, gerçek ve tüzel kişilerden her çeşit krediler sağlamak, teşvik tedbirlerinden yararlanmak gerektiği takdirde şirketin malları üzerinde ipotek tesis etmek, uzun, orta ve kısa vadeli borçlanmalarda bulunmak, 6. Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı fuar ve sergilere katılabilir, konusu ile ilgili şubeler açmak, distribütörlük, acentelik yapmak, 7. İştigal konusuna giren maddelerin üretici, imalatçı, toptancı, perakendeci, ithalatçı, ihracatçı, müteahhit ve pazarlamacı sıfatları ile her türlü iç ve dış ticaretini yapmak, yerli ve yabancı ortaklarla işbirliği yapabilir, yeni iştirakler ve ortaklıklar kurabilir, devir edebilir, bunların hisse senedi ve tahvillerini, menkul kıymetlerini alabilir, aracılık yapmamak kaydıyla satabilir, 8. Şirket, yukarıda yazılı işlerden başka, şirket için faydalı ve gerekli görülecek işlere girişilmek istenildiğinde ortaklar kurulunun kararı alındıktan sonra bu işleri de yapabilecektir. Bu kararın uygulanabilmesi için Türk Ticaret Kanununun ve şirket anasözleşmesinin hükümlerine göre tescil ve ilan edecektir.
 


Geri Dön