15 / 05 / 2024

Karalar bağlayan yatırımcıya Selçuk Geçer'den doların 24 TL olacağı tarih! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur! 

Karalar bağlayan yatırımcıya Selçuk Geçer'den doların 24 TL olacağı tarih! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili çok önemli bir konuyu yorumladı. Borsa yatırımcılarının da yakından izlediği Geçer, doların 24 TL`ye çıkacağı tarihi açıkladı. İşte yatırımcıların heyecanla beklediği o açıklama..



Selçuk Geçer, YouTube ve TV kanallarında yatırımcılarla yorumlarını paylaşmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist Geçer, dinleyicilere bu kez doları anlattı. Geçer, açıklamasına ek olarak doların 24 TL'ye ulaşması için tarih de verdi.

Ekonomist Selçuk Geçer, 2022'de enflasyonun yüzde 84'e ulaşacağını ve doların geçen yıl yaklaşık yüzde 39 değer kazandığını söyledi. Geçer, 22 Aralık asgari ücret açıklamasının ardından asgari ücretin enflasyonu düşüreceğine dair söylentilerin çıktığını anlattı.

 Karalar bağlayan yatırımcıya Selçuk Geçer den doların 24 TL olacağı tarih! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur! 

Enflasyon ivmesinin hızlandığını ve 2023'ün ilk üç ayında en yüksek seviyeye ulaşacağını söyledi. Artışın doları da etkileyeceğini vurguladı. Selçuk Geçer, doları baskı altında tutmak için çok büyük kaynakların heba edileceğini ve bu baskının uzun sürmeyeceğine dikkat çekerek, doların bir şekilde eski seviyelerine döneceğini duyurdu.  Ünlü ekonomist bu sözlerin ardından 2023'ün ilk aylarında doların yaklaşık 24 lira gibi reel bir seviyeye çıkacağını açıkladı. Peki, dolar ne kadar? Döviz fiyatlarında son durum ne? 10 Ocak 2023 dolar kurunda son durum...


Geri Dön