01 / 05 / 2024

Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin işçi alımı başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun sona eriyor..

Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin işçi alımı başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun sona eriyor..

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı yapacağını ilan etti. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işe alım detayları neler oldu? Başvurular devam ediyor mu? İşte detaylar...



KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Adayları başvurularını esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak 7 Mayıs'a kadar yapılabilecek.

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatılarında istihdam sağlayacak 3 bin personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak. 2 Mayıs tarihinde başlayan başvurular 5 gün ilanda kalacak.

KARAYOLLARI İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

Adaylarda aranan koşullar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı bulunuyor. Ayrıca, 18-40 yaş aralığında bulunma koşulu ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları isteniliyor.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK GRUPLARINI DUYURDU!

Ağır Makine Yağcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz,  Vinç Operatörü, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak.

Binasının depreme dayanıklı olup olmadığını merak edenler dikkat! Bina risk tespitinin maliyeti ne kadar?

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!


Geri Dön