13 / 05 / 2024

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…



KGM: BU YÖNDE ÇIKAN HABERLER ASILSIZ

Yeni yıl, birçok kaleme yansıyan zamlarla birlikte gelirken, bugün köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yüzde 123 oranında zam yapıldığı haberleri vatandaşı üzdü. Karayolları Genel Müdürlüğü, 2023 yılı için köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yüzde 123 oranında zam yapıldığı iddiasını yalanladı. KGM, bu yönde çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu duyurdu. Haberlerin yayılmasının ardından Karayolları Genel Müdürlüğü, resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayımlayarak iddiaların asılsız olduğunu paylaştı.

KGM: 2023'TE HERHANGİ BİR ZAM YAPILMADI

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Karayolları Genel Müdürlüğü olarak işlettiğimiz ve Yap-İşlet-Devret (YID) olarak işletilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 2023 yılında herhangi bir zam yapılmamıştır. Bu yönde çıkan haberler tamamen asılsızdır, kamuoyuna duyurulur” denildi.

 Karayolları Genel Müdürlüğü nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

BAKANLIK: YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da söz konusu durumla ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında da şu ifadelere yer verildi: Köprü ve otoyol ücretlerinde herhangi bir zam yoktur. Yalan haberlere itibar etmeyiniz.

Onaylanan hesaplara her ay peş peşe 1250 TL destek parası yatacak! Aile destek ödemelerine zam geldi mi?

1 Ocak 2023 emekli zamları hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu!

Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! Opet, Shell, BP 1 Ocak 2023 fiyat listesi

Geri Dön