05 / 05 / 2024

Karesi'deki yeşil alanlar düzenleniyor!

Karesi'deki yeşil alanlar düzenleniyor!

Balıkesir'in Karesi Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, CHP üyelerinin Kocaavşar Mahallesi'ndeki yeşil alanın düzenlenmesi için verdiği önerge, oy birliğiyle Çevre ve Sağlık Komisyonu'na sevk edildi.




Balıkesir'in Karesi Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, CHP üyelerinin Kocaavşar Mahallesi'ndeki yeşil alanın düzenlenmesi için verdiği önerge, oy birliğiyle Çevre ve Sağlık Komisyonu'na sevk edildi. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Biz, elimizin değdiği, imkanlarımızın el verdiği her yeri yeşil dokuyla kaplamak isteriz. Kimden gelirse gelsin, olumlu önerilere de açığız. Kocaavşar'dan sonra ihtiyaç duyulan diğer alanlara da sıra gelecek" dedi.


Oybirliğiyle sevk edildi 

Karesi Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısında CHP meclis üyeleri, Büyükşehir yasasıyla Kocaavşar Mahallesi'nden Karesi Belediyesi'ne piknik alanı olarak devredilen yeşil alandaki eksikliklerin giderilmesi için önerge verdi. Önergede, piknik alanının düzenlenerek mahalledeki insanların kullanımına açılması talep edildi. Ayrıca bahar döneminde festival ve şenliklerin de bu alanda yapılabileceğine dikkat çekildi. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da "olur" verdiği önerge AK Parti, CHP ve MHP meclis üyelerinin oylarıyla gündeme alındı. Önerge, gündemde yeniden oylandıktan sonra oybirliğiyle Çevre ve Sağlık Komisyonu'na sevk edildi. 




Yeni Asır


Geri Dön