28 / 07 / 2024

Karnesi iyi gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan afili müjde! 5.104 TL para tak diye yatacak! Anne babalar şimdi baksın

Karnesi iyi gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan afili müjde! 5.104 TL para tak diye yatacak! Anne babalar şimdi baksın

Öğrencilere karne başarısı için para veren Başarı Teşvik Programı, ikinci dönem sonunda ödeme yapacak. Başvuru şartları ve ödeme detayları için bilgi alınız.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Programa başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenen şartlara göre gerçekleştirilecek. Başvuru şartları ve süreci detaylarıyla açıklanacak ve öğrenciler başvurularını belirli bir tarih aralığında yapabilecekler. Başvuru sonuçları değerlendirildikten sonra başarılı olan öğrencilere ödemeler yapılacak.

Başarı Teşvik Programı için ayrılan bütçe 1,5 milyar TL olarak belirlendi. Program kapsamında sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına, devlet okullarında dereceye giren ilk ve ortaöğretim öğrencilerine, yükseköğretim öğrencilerine, meslek lisesi mezunu olanlara, meslek edindirme kurslarına katılanlara ve merkezi sınavlara katılan bilim, spor ve sanat yarışmalarında başarılı olan öğrencilere destek ödemeleri yapılacak.

Başarı Teşvik Programı, öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak ve onları teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen bir sosyal yardım faaliyetidir. Programın detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanacak ve başvuru süreci başlayacak. Bu programla birlikte başarılı öğrenciler maddi destek alarak daha da teşvik edilecek.


Geri Dön