28 / 04 / 2024

Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Bağ Bahçe Evleri

Kartal Bağ Bahçe Evleri'nde daireler 535 bin TL ile 1 milyon 115 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 92 tane daire yer alıyor. Peki Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?



Kartal - Yakacık'ta hayata geçirilen Bağ Bahçe Evleri'nde satışlar devam ediyor.  Kavanlar İnşaat  imzası ile yükselen proje 10 bloktan meydana geliyor. 


Kartal  Bağ Bahçe Evleri  nerede?

Bağ Bahçe Evleri konum olarak Kartal adliyesine 10 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika, TEM ve E5 Karayoluna 3 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Toplam 92 tane daireden meydana gelen Bağ Bahçe Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi daire alternatifleri yer alıyor. 


Bağ Bahçe Evleri'nde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Yüzde 50 peşinat ödendiğinde 36 ay vade farksız taksit yapılan projede ayrıca yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Kartal Bağ Bahçe Evleri'nde yürüyüş yolları, havuz kompleksi,  çocuk oyun alanları, tenis kortu gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Vatansever Caddesi Havuz Sokak No: 7 Yakacık / Kartal /  İstanbul 


Bağ Bahçe Evleri iletişim

Tel: 0 (262) 324 04 34

Web: http://www.bagbahceyakacik.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön