29 / 04 / 2024

Kartal Beyaz Ofis'te 2 bin TL'ye kiralık ofis! Hemen teslim!

Kartal Beyaz Ofis'te 2 bin TL'ye kiralık ofis! Hemen teslim!

Beyaz Ofis projesi, Kartal'da yükseliyor. 126 metrekare ile 320 metrekare  arasında değişen alanlara sahip ofislerden meydana gelen Beyaz Ofis projesinde yer alan ofislerin kiralama bedelleri 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Kartalda yükselen Beyaz Ofis projesi, Helis Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2010 yılında yapımına başlanılan projedE; teslimatlar hemen yapılıyor.

Projede yer alan ofislerin alanları 126 metrekare ile 320 metrekare  arasında değişiyor. Fiyatların 520 bin TL'den başladığı projede kiralamalar ise 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 50 peşinatla ofis sahibi olunan projede geri kalan kısım için kredi kullanılıyor.

65 ofis ile 2 mağazadan meydana gelen Beyaz Ofis toplam 5 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 2 bloktan oluşan projede bloklar 7 katlı olarak tasarlandı.

Deniz manzarasına sahip Beyaz Ofisin sosyal özellikleri arasında özel tesisat odası, zayıf akım kablolamaları, jenaratör, en son teknoloji ile takip edilen profesyonel bina yönetimi, çağrı merkezi, sorunsuz park için açık ve kapalı otopark, özel dizayn edilmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmeti, CCTV destekli 7/24 güvenlik hizmeti, personel geçiş sistemi bulunuyor.

0 216 353 41 01
www.beyaz-ofis.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön