30 / 04 / 2024

Kartal Manzara Adalar Konutları ulaşım!

Kartal Manzara Adalar Konutları ulaşım!

Firma: İş GYO

Proje: Manzara Adalar

Kartal Manzara adalar Konutları ulaşım bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 61 metrekare, maksimum ise 291 metrekare şeklinde dizayn edildi.



Yakacık  Manzara Adalar  'da 31 tane ticari birim, 234 tane ofis ve 975 tane daireye yer veriliyor. Proje toplamda 3 konut bloğu ve 2 ofis bloğundan oluşuyor.


İş GYO imzası ile inşa edilen Manzara Adalar Kartal Konutları'nda yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Satışları devam eden Manzara Adalar İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'ta hayata geçiriliyor. Projede dairelerin teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi.


Peşin veya banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanan Manzara Adalar Konutları daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlıyor, 1 milyon 518 bin 500 liraya kadar ulaşıyor.


Kartal Manzara Adalar Konutları ulaşım!
İş GYO Manzara Adalar lokasyon olarak FSM Köprüsü'ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D-100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Yakacık Manzara Adalar'da yer alan sosyal alanlar arasında çocuk kulubü, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, spor kompleksi, kapalı/açık yüzme havuzu bulunuyor.


Kartal Manzara Adalar Konutları ulaşım!
Adres: Karlıktepe Mah. Yakacık Cd. Camlık Sokak Kartal/İstanbul


Manzara Adalar iletişim bilgileri
Telefon: 444 74 96
Web: http://www.manzaradalar.com.tr/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön