02 / 05 / 2024

Kartal Monumento ofis fiyatları!

Kartal Monumento ofis fiyatları!

Firma: Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Monumento Kartal

Kartal Monumento ofis fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Tek blok olarak planlanan ve Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin yüksekliği 15 katlı olarak tasarlandı...



Kartal Monumento ofis fiyatları bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. Tek blok olarak hayata geçirilen proje Kuzeyyıldızı Gayrimenkul imzası taşıyor.


Aralık 2013 tarihinde teslimlerinin yapılması hedeflenen Monumento Kartal, 90 adet home ofis ve 42 adet daireden oluşuyor. Projenin arsa alanı 5 bin 11 metrekare olarak belirlendi.


Monumento Kartal Projesi, toplantı alanları, kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness center, spa, sauna, cafe-snack bar alanları, vale parking, shuttle hizmetleri, kuru temizleme, kuaför, kurye ve kargo hizmetleri ile kurumsal bina yönetimi gibi hizmetler sunuyor.


Kartal Monumento ofis fiyatları 


Kartal Monumento ofis fiyatları hakkındaki bilgiler için 0216 306 01 44 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişim kurabilirsiniz. Projedeki ofislerin büyüklükleri 73 metrekare ile 104 metrekare arasında değişiyor.


Kartal Monumento nerede?


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Kartal Monumento ofis adresi: Milangaz Cad. No:75 Kartal / İstanbul


Telefon: (0216) 306 01 44

Web adresi: www.monumento.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön