29 / 04 / 2024

kartal monumento örnek daire

kartal monumento örnek daire

Kartal Monumento daire fiyatları metrekare olarak 6 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor. 3 ay önce yaşamın başladığı Kartal Monumento projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Monumento Kartal Evleri!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve de arsa alanının 5 bin 11 metrekare olarak belirlendiği Monumento Kartal Evleri detayları... Proje 15 katlı tek bloktan oluşuyor...

Kartal Monumento ofis fiyatları!

Kartal Monumento ofis fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Tek blok olarak planlanan ve Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin yüksekliği 15 katlı olarak tasarlandı...

Monumento Kartal fiyat!

Teslimlerin 2014 yılında gerçekleştirileceği Monumento Kartal fiyat bilgisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Monumento Kartal fiyat listesi!

Monumento Kartal fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor, proje Kartal 'da yükseliyor...

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Çukurova Balkon'un yüzde 60'ı satıldı!

Çukurova Gayrimenkul’un bölgedeki en son projesi Çukurova Balkon’da dairelerin yüzde 60’ı satıldı. Kartal Çukurova Balkon’un örnek daireleri görülmeye hazır.

Kartal'da metruk binalar yıkılıyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Ekşioğlu Kartal projesinde ilk adım atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

kartal monumento örnek daire Haberi

kartal monumento örnek daire


Monumento projesi İstanbul Kartal'da Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Kartal Monumento daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Kartal Monumento projesinde 42 adet daire ve 90 adet home ofis bulunuyor. Tek blok olarak tasarlanan Monumento Kartal projesi 15 katlı olarak inşa ediliyor.


Monumento Kartal projesinin satış ofisi ile 0216 306 01 44 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Monumento Kartal projesi 5 bin 11 metrekare alanda inşa edildi.



Kartal Monumento daire fiyatları!


Kartal Monumento daire fiyatları metrekare olarak 6 bin 300 lira ile 7 bin 200 lira arasında değişiyor. Monumento Kartal projesinde yaşam 3 ay önce başladı.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Monumento Kartal projesinde yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark, fitness gibi olanaklar yer alıyor.



Kartal Monumento nerede?

Kartal Monumento adres : Milangaz Cad. No:75 Kartal / İstanbul



Kartal Monumento...