29 / 04 / 2024

Monumento Kartal fiyat!

Monumento Kartal fiyat!

Firma: Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Monumento Kartal

Teslimlerin 2014 yılında gerçekleştirileceği Monumento Kartal fiyat bilgisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizden faydalanabilirsiniz...




Satış süreci devam eden Monumento projesi  Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.  imzasıyla hayata geçirildi. Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yer alan  Monumento Kartal  projesi 5 bin 111 metrekarelik arsa alanına sahip durumda. 


Tek blok şeklinde tasarlanan Monumento Kartal projesinin bloğu 15 kattan oluşuyor. Projede 1 ile 11. katlar arasında homeofisler, 11. kattan sonra daireler bulunuyor. 


Monumento Kartal projesinde toplam 90 adet home ofis ve 42 adet rezidans daire yer alıyor. Projenin ofislerinin alan büyüklüğü 73 metrekareden başlıyor, 104 metrekareye kadar yükseliyor. Monumento Kartal fiyat 'ları konusunda şu bilgiler mevcut: 


Monumento Kartal fiyat: 


Monumento Kartal fiyat 'ları 73 metrekarelik ofislerde 329 bin liradan başlayarak yükseliyor. Monumento Kartal fiyat 'ları konusunda detaylı bilgi almak için projeye 0216 306 01 44 numaralı telefondan ulaşmanız mümkün. 


Monumento Kartal projesinde minimum yözde 25'lik peşinat ödemesi sonrası kalan miktar banka kredisi bünyesinde 120 vadelendirilerek ödenebiliyor. 



TEM, E5, metro, Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havaalanı, ve Anadolu Adalet Sarayı’na yakın konumu ile ulaşımı kolaylaştıran Monumento Kartal projesinde  kurye, kargo hizmetleri, kuru temizleme, kuaför ve otopark alanları bulunuyor. 


 Monumento Kartal teslim tarihi 2014 yılının Şubat ayı olarak hedefleniyor. 




Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: http://www.monumento.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön