01 / 05 / 2024

kartal monumento ne zaman teslim

kartal monumento ne zaman teslim

Kartal Monumento daire fiyatları metrekare olarak 6 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor. 3 ay önce yaşamın başladığı Kartal Monumento projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Monumento Kartal iletişim!

Monumento Kartal iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Monumento Kartal projesinde fiyatlar 500 bin TL + KDV'den başlangıç gösteriliyor...

Monumento Kartal satılık!

Monumento Kartal satılık ofis fiyatları 384 bin liradan başlayarak değişiyor. Monumento Kartal Evleri ödeme planı dahilinde yüzde 10 peşinat sonrasında yüzde 15'lik üç ayrı ara ödeme yapılıyor...

Monumento Kartal resimleri!

Banka kredisi kullanmanın mümkün olduğu Monumento Kartal projesinde teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak. Monumento Kartal resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor.

Monumento Kartal daire fiyatları!

Monumento Kartal daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. 2014 yılı içerisinde daire teslimleri yapılacak olan ve banka kredisi kullanılabilen proje Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor...

Kartal Monumento teslim tarihi!

Kartal Monumento teslim tarihi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 15 katlı tek blok olarak planlanan proje Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Monumento Kartal fiyat!

Teslimlerin 2014 yılında gerçekleştirileceği Monumento Kartal fiyat bilgisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal projesi İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da konumlandırılan Referans Kartal Kordonboyu projesinde tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip. Peki Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

kartal monumento ne zaman teslim Haberi

kartal monumento ne zaman teslim


Monumento projesi İstanbul Kartal'da Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Kartal Monumento daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Kartal Monumento projesinde 42 adet daire ve 90 adet home ofis bulunuyor. Tek blok olarak tasarlanan Monumento Kartal projesi 15 katlı olarak inşa ediliyor.


Monumento Kartal projesinin satış ofisi ile 0216 306 01 44 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Monumento Kartal projesi 5 bin 11 metrekare alanda inşa edildi.



Kartal Monumento daire fiyatları!


Kartal Monumento daire fiyatları metrekare olarak 6 bin 300 lira ile 7 bin 200 lira arasında değişiyor. Monumento Kartal projesinde yaşam 3 ay önce başladı.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Monumento Kartal projesinde yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark, fitness gibi olanaklar yer alıyor.



Kartal Monumento nerede?

Kartal Monumento adres : Milangaz Cad. No:75 Kartal / İstanbul



Kartal Monumento...