02 / 05 / 2024

Kartal Tual Adalar Konutları teslim tarihi!

Kartal Tual Adalar Konutları teslim tarihi!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Adalar

Kartal Tual Adalar Konutları projesinde 30 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Kartal Tual Adalar projesinde ev fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




6 blok olarak tasarlanan  Tual Adalar  Konutları projesi 555 konuttan meydana geliyor.  Dağ Mühendislik  imzasını taşıyan Tual Adalar Konutları projesi İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta inşa ediliyor.


Tual Adalar Konutları Yakacık projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Tual Adalar Konutları 33 bin 103 metrekare alanda yükseliyor.



Kartal Tual Adalar Konutları teslim tarihi!


Kartal Tual Adalar Konutları teslim tarihi 24 ay sonra olarak hedefleniyor. Tual Adalar Konutları'nda 1+1 dairelerin fiyatları 340 bin lira, 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlayarak değişiyor.


Tual Adalar Konutları projesinde daireler 75,43 metrekare ile 185,86 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Tual Adalar Konutları'nda 30 aya kadar sıfır faizle ya da banka kredili olarak ödemeler yapılıyor.


Emlak Konut GYO garantörlüğündeki Tual Adalar Konutları Kartal projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.




Tual Adalar adres: Şehit Aydın Çelik Cd. Yaman Sk. Tual Adalar Satış Ofisi Yakacık / Kartal / İST



Tel: 444 9 213

Web: www.tualadalar.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön