28 / 04 / 2024

Kartal Tual Adalar'ın yüzde 35'i satıldı!

Kartal Tual Adalar'ın yüzde 35'i satıldı!

Dağ Mühendislik, Konya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle büyüyecek. İstanbul'da 2.2 milyar liralık üç projesi bulunan firma, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attı.



Dağ Mühendislik, Konya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle büyüyecek. Firma İstanbul'da 2.2 milyar liralık üç proje ile büyüyor. Konya dışına İstanbul yatırımları ile çıktıklarını belirten ve şuanda İstanbul'da devam eden üç projeleri olduğunu belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle İstanbul piyasasına giriş yaptık. Bahçekent flora projemizde bitmek üzere olan bin konut ve 260 ticari alan var. Yatırımlarımıza Tual Adalar ile devam ediyoruz. Kartal Yakacık'ta inşa edüen ve 3'ü kule olmak üzere toplamda 6 bloktan oluşan 700 konutluk Tual Adalar projesi, üçüncü kattan itibaren gördüğü deniz manzarası ile dikkat çekiyor. Yüzde 85'i yeşil alan olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi bulunuyor. 

Kartal projesinin ön lansman satışlarına başladık ve projenin yüzde 35'i satıldı" diye konuştu. Dağ "Bir diğer projemiz ise Tual Bahçekent" diyerek, "Nisan ayında yapacağımız lansman ile ön talepler alınacak. Bin 800 konuttan oluşan Tual Bahçekent, 23 bloktan meydana geliyor. Projenin içinde konut, hastane, özel kültür alanı, özel ilköğretim okulu, Kreş, park alanı, sosyal tesis ve 57 adet dükkan bulunacak. Bu üç yatırımımızın toplan tutarı 2.2 milyar lira olacak" şeklinde konuştu. Yatırımlara aralıksız devam edeceklerini belirten Dağ, "Yapım aşamasından teslim sonrasına kadar sürecin tüm aşamalarında müşterilerimizin yanındayız bu bizi rakiplerimizden ayıran özelliğimiz" açıklamasında bulundu. Konya'ya yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Doğan Dağ, şunları kaydetti: "Dağ Mühendislik olarak bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attık." 



Yıldız Doğruer YEMİŞ/Dünya




Web: www.tualadalar.com




Haber Merhaba Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


24 yıllık sektör tecrübesiyle başarılı projelere imza atan Dağ Mühendislik, Konya'nın yanı sıra İstanbul'da da yeni yatırımlara yelken açtı. Firma 2,2 milyar liralık yatırım planlıyor.


İnşaat sektörünün lokomotif şirketlerinden Dağ Mühendislik, 2016 yılında atılımlarına devam ediyor.Bugüne kadar Konya'da sekiz bin konut inşa eden firma, İstanbul'da da yatırım atağını başlattı. Bahçeşehir, Ataşehir, Novada Alışveriş Merkezi (AVM), Residance Hill, Autopia Konya, Site Bosna gibi projeleriyle çıtayı yükselten Dağ Mühendislik, geçen yılın ses getiren projelerinden Doğa Şehir ve Floraşehir'in satışlarına devam ediyor. Firmanın yatırım çalışmaları, hedeflen ve misyonu hakkında bilgiler vermek için basınla bir araya gelen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Konya merkezli olarak büyümeye devam ettiklerini kaydetti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Dağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Dağ ile birlikte basının karşısına çıkan Doğan Dağ, firma olarak sadece yapı üretim merkezi olmadıklarını; çevreci, doğa dostu, yüksek istihdam oluşturan ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olan bir profile sahip olduklarını dile getirdi. 242 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan Doğa Şehir ile Konya'daki inşaat sektörüne yeni bir soluk getirdiklerini söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, projede 210 bin metrekarelik alanı yeşil alan ve parklara ayırarak, farkındalık oluşturduklarını belirtti. 


İSTANBUL'DA DEV YATIRIM 


Konya'da yakaladıkları başarı çizgisini İstanbul'a da taşıma planlarını hayata geçirmeye başladıklanrını anlatan Doğan Dağ, Emlak Konut GYO işbirliği ile 2.2 milyar liralık Bahçekent Hora, Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerine start verdiklerini vurguladı. Yaşadıkları büyümeye rağmen Konya merkezli bir şirket olmaya devam edeceklerine dikkat çeken Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Sadece İstanbul ile sınırlı kalmayıp Türkiye'nin her noktasına yatırım yapmayı planlıyoruz. Ancak bu büyümenin her noktasında Konya merkezimiz olacak. Şirketimizin faaliyeti eri yine Konya'da devam edecek ve kazandığımız katma değerlen şehrimize vergi olarak ödeyeceğiz. Çünkü bir Konya'nın, Konyalıların finansıyız. Şartlar ve hedefler ne olursa olsun Konya sevdamız her şeyin önünde gelmeye devam edecek" diye konuştu. 




Hakan ARMUTÇU/Merhaba 




Haber Anadolu'da Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yatırımlara aralıksız devam edeceklerinin önemle altım çizen Dağ Mühendislik, 'Doğa Şehir' ve 'Floraşehir' projelerinin yanı sıra İstanbul'da da iki yeni proje için düğmeye bastı Konya'da önemli projelere imza atan Dağ Mühendislik, İstanbul'da da Emlak Konut ile iki yeni proje için düğmeye bastı. Dağ Mühendislik'in, yatırımlarını ülke çapında büyütme kararı aldıklarını, düzenlediği basın toplantısında dile getiren Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Konya'ya değer katan projelerinin artık tüm Türkiye'ye yaydıklarını söyledi.


"KONYA'DA BÜYÜYEREK TÜRKİYE'YE AÇILDIK" 

Düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya gelen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkam Doğan Dağ, şunları kaydetti: " Dağ Mühendislik'in Konya'da gerçekleştirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir Plus 1. etaba ve Floraşehir'e olan ilgi devam ediyor. Biz Dağ Mühendislik olarak Konya'da büyüyerek tüm Türkiye'ye açıldık. Bu yüzden Konya'ya karşı bir sorumluluğumuz var. Kredi oranlarını Konya'ya özel olarak düşürdük. Konya'daki yatırımlarımız her zaman sürecek." 


"YENİ BİR YAŞAM ALANI KONYALILAR İLE BULUŞACAK"

 Dağ Mühendislik'in bugüne kadar 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attığını ifade eden Dağ, "Selçuklu'da harekete geçirilen Doğa Şehir Projesi, 242 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılmış olan Doğa Şehir, toplam bin 200 adet konut, büyük metrekareli ticari alanı, fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, sinema, jakuzi, çocuk oyun alanları, mescit ve kafeteryalardan oluşan yani bir yaşam alanım Konyalılar ile buluşturuyor. Projenin teslimi 2016 yılı sonuna kadar yapılmış olacak" dedi. 


İSTANBUL'A 2 MİLYAR DEĞERİNDE ÜÇ PROJE 

Konya dışında İstanbul yatırımlarına da değinen Dağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesi ile İstanbul piyasasına giriş yaptık. Yatırımlarımıza 'Tual Adalar' projesi ile devam ediyoruz. Bir diğer projemiz ise Tutal Bahçekent' projesidir. Bu üç yatırımların tutarı ise 2 milyar lira" 


Anadolu'da Bugün




Haber Memleket Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Satışı devam eden projelerinin yanı sıra İstanbul'da da Emlak Konut'la ortak iki yeni proje için düğmeye basan Dağ Mühendislik, yatırımlarını ülke çapında büyütme kararı aldı.


Dağ mühendislik yönetimi projelerini gerçekleştirilen basın toplantısı duyurdu. Basın toplantısına Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ, Yönetim Kurulu üyeleri  Doğan Dağ, Osman Dağ, Engin Dağ ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 


Müşterileri ve paydaşlarına kattığı değer, yarattığı istihdam ile yalnızca bir yapı üretim merkezi değil, çevre ve doğayı koruyan, sosyal sorumluluk bilinci taşıyan, modern yaşam alanları inşa etme felsefesiyle yola çıkan Dağ Mühendislik, satışı devam eden projeleriyle ve yatırım planlarıyla büyümeye devam ediyor. Yapım aşamasından teslim sonrasına kadar sürecin tüm aşamalarında müşterilerinin yanında olma sözüyle hareket eden Dağ Mühendislik, Konya'ya değer katan projelerini artık tüm Türkiye'ye yayıyor. Dağ Mühendislik'in Konya'da gerçekleştirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir Plus 1. etaba ve Floraşehir'e olan yoğun ilgi devam ediyor. Bu ilgiden çok memnun olduklarını ve tüm Konya'ya teşekkür ettiklerini belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Biz Konya'da büyüyerek tüm Türkiye'ye açıldık. Bu yüzden Konya'ya karşı bir sorumluluğumuz var. Konyalılar için tüm imkânlarımızı her zaman seferber etmeye hazırız. Kredi oranlarını Konya'ya özel olarak düşürdük. Yatırımlarımızı şehir dışına taşıyor olsak da buradaki yatırımlarımız daima sürecek" dedi. 


Dağ Mühendislik tarafından Selçuklu'da hayata geçirilen Doğa Şehir Projesi, 242 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılmış olan Doğa Şehir, toplam 1.200 adet konut, büyük metrekareli ticari alanı, fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, sinema, jakuzi, çocuk oyun alanları, mescit ve kafeteryadan oluşan sosyal donatı ağı ile yeni bir yaşam alan konsepti ile Konyalıları buluşturuyor. Merkezi bir lokasyon üzerinde konumlanan Doğa Şehir, adı gibi hem doğayla iç içe hem de şehir merkezinde hayata geçiriliyor. Bulunduğu alan içerisinde tek bir ağaca bile zarar vermeden gerçekleşen projenin teslimleri söz verildiği gibi 2016 yılı sonuna kadar yapılmış olacak” diye konuştu. Farklı gelir gruplarına yönelik alternatif projeler üreten Dağ Mühendislik, 2016'da da projelerine hız kesmeden devam ediyor. Dağ Mühendislik'in Konya'da tamamlanan projeleri arasında Novada Outlet Konya Alışveriş Merkezi, Ataşehir, Residance Hill, Autopia Konya, Site Bosna, Bahçeşehir Gold, Bahçeşehir ve Ataköy Siteleri yer alıyor. Konya dışına İstanbul yatırımlarıyla çıktıklarını belirten Doğan Dağ, konuya ilişkin şu bilgileri verdi: "Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle İstanbul piyasasına giriş yaptık. Bahçekent Flora'da bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yatırımlarımıza 'Tual Adalar' ile devam ediyoruz. Kartal Yakacık'ta inşa edilen ve 3'ü kule olmak üzere toplamda 6 bloktan oluşan 471 konutluk Tual Adalar Projesi, 3'üncü kattan itibaren gördüğü deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Yüzde 85'i yeşil alan olan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi bulunuyor. Bir diğer projemiz Tual Bahçekent ise nisan başında yapacağı lansmandan sonra ön talepler için kapılarını açacak. Bin 800 konuttan oluşan Tual Bahçekent, 23 bloktan meydana geliyor. Projenin içinde konut, hastane, özel kültür alanı, özel ilköğretim okulu, özel kreş, park alanı, sosyal tesis ve 57 adet dükkân bulunacak. Bu üç yatırımın tutarı ise 2.2 milyar lira olarak belirlendi." diye konuştu. 


Memleket/ Ferit HEPOKUR



Haber Konya Pusula Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Doğan Dağ, "Kredi oranlarını Konya'ya özel olarak düşürdük. Yatırımlarımızı şehir dışına taşıyor olsak da buradaki yatırımlarımız daima sürecek" dedi.


Konya'da önemli projelere imza atan Dağ Mühendislik yatırımlarına arkalıksız devam edeceklerinin mesajını verdi, Dağ Mühendislikle gerçekleşen basın toplantısına Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Dağ, Osman Dağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ Yönetim Kumlu üyesi Ergin Dağ katıldı. 


"KONYA'YA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ" 

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "Konya'dan büyüyen bir firma ulusal bir firma oldu. Biz nerede olursak olalım hep Konya'nın bir evladıyız. Bu yüzden Konya'ya karsı Ur sorumluluğumuz var, Konyalılar için bütün imkânlarımızı her zaman seferber etmeye tarafından Selçuklu da hayata geçirilen Doğa Şeftir projesinin Türkiye'nin sayılı projelerinden biri okluğunu ifade eden Doğan Dağ, Doğa Şehir'in 242 bin metrekareye sahip bîr proje olduğunu belirtti. Dağ Mühendisliğin Konya'da tamamlanan projeleri arasında Nevada Ouiiet AVM, Atasehir, Residance Hfll, Autopia Konya, site Bosna, Bahçeşehir Gold, Bançeşehir ve Ataköy Siteleri yer 


"İSTANBUL'A ÜÇ PROJE' 

Konya dışına İstanbul yatırımlarıyla aktıklarını belirten Doğan Dağ, "Emlak Konut GVO güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle İstanbul piyasasına giriş yaptık. Yatırımlarımıza Tuai Adalar ie devam ediyoruz. Bir diğer projemiz Tual Bahçekent ise nisan başında yapacağı lansmandan sonra ön talepler için kapılarını açacak" dedi. 


Konya Pusula Gazetesi / Dilhan TÜRKER


Geri Dön