11 / 05 / 2024

Dağ Mühendislik yatırımları

Dağ Mühendislik yatırımları

Dağ Mühendislik, Konya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle büyüyecek. İstanbul'da 2.2 milyar liralık üç projesi bulunan firma, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Rusya'da ticari emlak yatırımına talep azalıyor!

Rusya’da ticari emlak yatırımları son beş yılın en düşük seviyesine düştü. Buna göre, 2021’in ilk çeyreğinde arazi ve ticari emlak satışlarının toplam hacmi, önceki yıla göre 1 milyar ruble azaldı.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

Dağ Mühendislik yatırımları Haberi

Dağ Mühendislik yatırımları

Dağ Mühendislik, Konya'nın yanı sıra İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle büyüyecek. Firma İstanbul'da 2.2 milyar liralık üç proje ile büyüyor. Konya dışına İstanbul yatırımları ile çıktıklarını belirten ve şuanda İstanbul'da devam eden üç projeleri olduğunu belirten Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle İstanbul piyasasına giriş yaptık. Bahçekent flora projemizde bitmek üzere olan bin konut ve 260 ticari alan var. Yatırımlarımıza Tual Adalar ile devam ediyoruz. Kartal Yakacık'ta inşa edüen ve 3'ü kule olmak üzere toplamda 6 bloktan oluşan 700 konutluk Tual Adalar projesi, üçüncü kattan itibaren gördüğü deniz manzarası ile dikkat çekiyor. Yüzde 85'i yeşil alan olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi bulunuyor. 

Kartal projesinin ön lansman satışlarına başladık...