27 / 04 / 2024

Kartal’da konut fiyatları artacak!

Kartal’da konut fiyatları artacak!

Oturum ve yatırım için İstanbul’un en avantajlı semtlerinden biri olan Kartal hızla değerleniyor. Kartal'da konut fiyatları yükselişe geçecek.



Kartal; hızlı gelişimi ve yeniden yapılanmaya elverişli alanları itibariyle İstanbul’un yeni cazibe merkezi olarak biliniyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, Kartal'daki gelişimi değerlendirdi.

 

Tamer Son, Kartal’dan yatırım amaçlı konut alanların dairelerini çok hızlı bir şekilde kiraya verebildiklerini ya da istedikleri zaman değerinde ve çok kısa sürede rahatlıkla satabildiklerini vurguladı. Kartal’da konut fiyatlarının şu an itibariyle bölgenin özelliklerine kıyasla oldukça uygun olduğunu belirten Son, gelecek dönemde bu fiyatlara Kartal’dan konut sahibi olmanın mümkün olamayacağına dikkat çekti.


Kartal’da konut fiyatları artacak
Kentsel dönüşümün en hızlı ilerlediği bölgeler arasında yer alan Kartal'da konut fiyatlarının son yıllarda neredeyse ikiye katlandığını söyleyen Son; kültürel alanları, parkları, otelleri, restoranları, yat limanı ve marinayı bünyesinde barındıran ilçenin önümüzdeki yıllarda daha da önemli bir cazibe merkezi olacağını da sözlerine ekledi. 

 

Sabiha Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çeken Kartal; E-5 ve TEM bağlantı güzergahları, deniz otobüsü, hızlı feribot,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olması nedeniyle hem yaşamak hem de yatırım yapmak için oldukça avantajlı bir bölge haline geldi. 

 

Kartal’da konut fiyatlarının şu an itibariyle bölgenin özelliklerine kıyasla oldukça uygun olduğunu ifade eden Son, gelecek dönemde bu fiyatlara Kartal’dan konut sahibi olmanın mümkün olamayacağına da vurguladı. 
 


Geri Dön