28 / 04 / 2024

Kartallife Atalar'da fiyatlar 430 bin liradan başlıyor!

Kartallife Atalar'da fiyatlar 430 bin liradan başlıyor!

STCA Gayrimenkul, Kartal Life ismiyle satışa çıkardı. Proje 27 katlı tek blokta yükseliyor. Fiyatlar 430 bin liradan başlıyor.




Kapı, mutfak ve mobilya üreticisi 4 sanayici kardeşin başharflerinden oluşan STCA Gayrimenkul, inşaatta hedef büyüttü. Şirket, ikinci projesini Kartal Life ismiyle satışa çıkardı. Proje 27 katlı tek blokta yükseliyor. Fiyatlar 430 bin liradan başlıyor.


Kastamonulu Aslandağ kardeşler 1988 yılında İstanbul'da 100 metrekare alanda ticaret hayatına başladı. Baba mesleği marangozluktan yola çıkarak Aslandağ Ahşap'ı kuran kardeşler, müteahhitliğe giden yolda önce Artella markası ile kapı üretmeye başladı. Şirket daha sonra mutfak, banyo ve koridor mobilyası üretimine de giderek büyük konut projelerine dönük üretimini artırdı. Samandıra'da 20 bin metrekare arsa içinde bugün yıllık 60 bin adet kapı, 25 bin adet mutfak ve 50 bin adet banyo dolabı ve vestiyer üreten şirketin yıllık cirosu 60 milyon liraya ulaştı.


Sakarya'da ikinci fabrika


Salih, Tuncay, Cemal ve Aydın Aslandağ kardeşler, bir yandan sanayicilikte büyürken bir diğer yandan da 2009 yılında isimlerinin baş harflerinden oluşan STCA Gayrimenkul'le müteahhitlğe adım attı. Aslandağ Ahşap olarak Sakarya'da 40 milyon lira yatırımla ikinci bir fabrikayı devreye koyacaklarını belirten STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, “İnşaatta da büyümek istiyoruz. İlk projemizi 12 milyon liralık yatırımla 2015 yılında Yuvam Kartal ismiyle inşa ettik. Dönüşüm projesiydi. Şu an teslimler başladı. Konutların tamamı farklı büyüklüklerde 2+1'lerden oluşuyor” bilgisini verdi.


KARTAL LİFE 104 KONUTLU


Şirket ikinci projesini de yine Kartal'da yapıyor. Kartal Life ismiyle yükselen proje 4 bin metrekare arsa içinde tek blokta 27 kattan oluşuyor. Aydın Aslandağ, parsel değil ada bazında dönüşüme dikkat çekerek, “Burada eskiden 6 blokta 48 daire vardı. Dönüşümle biz peyzaja 3 bin 200 metrekarelik alan ayırdık” dedi. Projede toplam 104 daire yer alıyor. Konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişiyor. Fiyatlar 430 bin liradan başlıyor.


60 aya kadar vade farkı yok


Projeden konut almak isteyenlere 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peşin alımda yüzde 10 artı yüzde 5 indirim yapılıyor. Bu durumda 430 bin liralık bir ev 368 bin liradan satın alınabiliyor. Anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar kredi de kullanılabiliyor.


Yeni Şafak 


Geri Dön