09 / 10 / 2024

Kartepe Konakları'nda 2. Etap inşaatına başlandı!

Kartepe Konakları'nda 2. Etap inşaatına başlandı!

Fatih Deniz Bıçakçı, son yıllarda dikkat çekmeye başlayan Sarımeşe Köyü kayak merkezine yakın bir konumda 27 bin metrekare arazi üzerine yeni bir yaşam merkezi kurduklarını dile getirdi




FDB Yapı tarafından Kocaeli Kartepe 'de gerçekleştirilen Kartepe Konaklarında 2. etabın çalışmalarına başlandı.

Türkiye'nin birçok noktasında inşaat projelerine imza atan FDB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Deniz Bıçakçı, son yıllarda dikkat çekmeye başlayan Sarımeşe Köyü kayak merkezine yakın bir konumda 27 bin metrekare arazi üzerine yeni bir yaşam merkezi kurduklarını dile getirdi.

 Adını, hayata geçirildiği Kartepe'den alan konakların ikinci etabında 144 konut inşa edileceğini dile getiren Bıçakçı, “Toplamda burada 444 konut yapacağız. Bundan sonra bir etap daha inşa etmeyi planlıyoruz. Proje, doğaya yakın olmak isteyen çocuklu aileler için büyük bahçe dubleksi konutlar olarak tasarlandı. Bloklarda 130 ve 156 metrekarelik 3+1 normal daireler, 243 ve 290 metrekarelik 5+1 bahçe dubleksleri, 260 ve 290 metrekarelik 4+1 çatı dubleksleri bulunuyor ” diye konuştu.

İlk etapta verimli bir sonuç aldıkları için aynı lokasyonda 144 konutluk 2. etabın temelini atmaktan kaçınmadıklarını dile getiren Bıçakçı, “Proje, Kartepe Belediyesi 'nin kent meydanı projesi alanı içerisinde yer alıyor. İlçe sanayisi, tarım toprakları, havaalanı, geniş yüz ölçümü, doğası, havası ve kayak merkezi gelecekte yapılması planlanan sivil havacılık ve hipodromu ile İstanbul 'a eş değerde bir merkezdir. İlçenin yeni gelişmekte olması, bizim gibi, birçok ünlü inşaat firmalarını da ilçeye yatırım yapmaya yöneltmiştir. İlçemizde yapılmakta olan elit projeler bunun bir örneğidir ” diye konuştu.


http://www.kartepekonaklari.com/kartepe_konaklari_site_anasayfa.asp

0(262) 334 00 60
0(262) 334 00 61


Geri Dön