29 / 04 / 2024

Kartlı ödemeler mayısta yüzde 125 arttı!

Kartlı ödemeler mayısta yüzde 125 arttı!

BKM, mayıs ayına ilişkin verilerini açıkladı. Mayıs ayında toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 625,9 milyar lira oldu.



Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verileri kapsamında banka kartları, kredi kartları ve ön ödemeli kartlar ile mayısta gerçekleştirilen toplam ödeme tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 625,9 milyar lira oldu.

Kartlı ödemeler mayısta yüzde 125 arttı!

Buna göre, mayıs sonunda Türkiye genelinde 107,1 milyon adet kredi kartı, 177,6 milyon adet banka kartı ile 78,6 milyon adet ön ödemeli kart sayısına ulaşıldı.

İşte konuya ilişkin tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön