30 / 04 / 2024

Kaş Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kaş Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, 1 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları Nisan ayı meclisinde anlatırken, meclisten çıkan kararların çoğunluğunun oybirliğiyle alındığına işaret etti.



Kaş Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Halil Kocaer'in yönettiği oturuma meclis üyelerinin tamamı katıldı. Mecliste encümen ve komisyon üyeliği seçimleri yapıldı. Bunun sonucunda. 

CHP'den Erkan Demirci ve MHP'den Hüseyin Balya encümen üyeliğine. Ak Parti'den Dürdaniye Güney. CHP'den Nazif Karacan ve MHP'den Mehmet Eriş Bütçe Komisyonu'na. Ak Parti'den Mustafa Şalvarlı. CHP'den Halil Arıkan ve MHP'den Hasan Nusret Baysal da İmar Komisyonu'na seçildi. ! yıllık çalışma ve denetim raporlarının oybirliğiyle kabul edildiği mecliste Ova Mahallesi'nde belediyeye ait 651 metrekarelik arsanın fırın yapmak koşuluyla 10 yıllığına ihaleyle kiraya verilmesi kararlaştırıldı. Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin de 914 I laziran tarihleri arasında yapılması oybirliğiyle kabul edildi. Mecliste 1 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Halil Kocaer. 

1 yıl içinde Antalya Büyiikşehir Belediyesi ile yaklaşık 60 kilometre asfalt kaplama yaptık. Asfalt yapımı için greyder ve silindir satın aldık. İller Bankası kredisiyle ikinci greyderi alıyoruz. Kınık Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladık. 

Gömbe mesire yeri tamamlandı. Kaş ve mahallelerinde 97 bin çiçek, 300 fidan diktik. 800 aileye Ramazan yardımı yaptık. 70 üniversite öğrencisine burs verdik. Kaş'ın tarihine, doğasına sahip çıkmaya, korumaya çalıştık. 

Yapamadıklarımız, yaptıklarımız var. Ancak 3 partiden oluşan Kaş Belediye Meclisi'nde kararların çoğunluğu oybirliğiyle alındı. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür eporum dedi. 


Antalya Beyaz 


Geri Dön