04 / 05 / 2024

Kasım ayında satışı başlayan projeler!

Kasım ayında satışı başlayan projeler!

Sonbahar'ın bu son ayında 6 firmanın birden satışlarına başlayacağı projelerini mercek altına aldık. İşte başlangıç fiyatlarıyla avantajlı bir şekilde ev sahibi yaptıracak o projeler



Sonbahar'ın bu son ayında 6 firmanın birden satışlarına başlayacağı projelerini mercek altına aldık. İşte başlangıç fiyatlarıyla avantajlı bir şekilde ev sahibi yaptıracak o projeler :


DKY, Kartal'ı seçti 

DKY İnşaat, yeni projesi için Kartal'ı seçerken, satışları da Kasım'da başlatacak. 5 bloktan meydana gelecek projede 348 konut, ofis ve ticari üniteler bulunacak. 2 oda 1 salon, 3 oda salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelecek olan projede bloklar 7,18, 20 ve 21 kati. olarak tasarlandı. Projede 1 +1 daire seçenekleri ise yer almayacak. Praktiker arazisi üzerinde yükselecek olan projenin 2017 yılının Mayıs-Haziran aylarında tamamlanması hedefleniyor. 


2 proje tanıtacak

40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş ise 2014 sonuna kadar açıklayacağı 10 projeden ikinci ve üçüncüsünü bugün düzenleyeceği toplantıyla kamuoyu ile paylaşacak. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in ev sahipliği yapacağı organizasyonda, İstanbul Sancaktepe'de ve Ankara'da geliştirilen projeler detaylarıyla tanıtılacak. 


Fikirtepe için satışlar başlıyor 

Dumankaya İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Fikirtepe projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Kasım ayında satışların başlaması planlanan Dumankaya Fikirtepe projesi 450 bin metrekare alan üzerinde toplam 505 konuttan oluşuyor. Dumankaya Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi 38 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek. 


Güneşli'ye yeni bir güneş!

Mar Yapı'nın G Yoo projesi de Güneşli'de yükselecek G Yoo projesinde 38 kattan meydana gelen 2 blok yer alacak. Teslimlerin 22 ay sonra yapılması planlanan G Yoo projesi toplamda 721 konuttan oluşacak. G Yoo projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Bülent Yoldaş-Posta Gazetesi


Geri Dön