29 / 04 / 2024

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Kaşmir Göl Evleri

Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Ankara Kaşmir Evleri teslimlerinin Kasım 2014 yılında yapılması öngörülüyor...




1.438 adet konutun yer aldığı Kaşmir Göl Evleri projesi Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve MTN İnşaat tarafından yükseliyor.  Kaşmir Göl Evleri  projesinde 2+1 dairelerden 5+1'e kadar seçenek bulunuyor.


Kaşmir Göl Evleri iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kaşmir Göl Evleri  Ankara  Eryaman'da Göksu Göleti'nin hemen yanında hayata geçiriliyor. 


Kaşmir Göl Evleri konut fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 14 blok olarak inşa edilen Kaşmir Göl Evleri 4 etaptan meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri projesinde Aksu Blokları, Durusu Blokları, Parksu Blokları ve Göksu Blokları yer alıyor.


Kaşmir Evleri Ankara fiyatları 2+1 daireler için 270 bin TL'den, 3+1 daireler için 275 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Eryaman Kaşmir Evleri teslim tarihi Kasım 2014 senesi olarak belirtiliyor.


Ankara Kaşmir Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinat sonrasında, banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor. Kaşmir Göl Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, cafe, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark alanları yer alıyor.



Kaşmir Göl Evleri iletişim! 


Kaşmir Göl Evleri iletişim numarası: 444 04 65

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri      : Göksu Mahallesi, 2. İnönü Caddesi 63932 Ada 2 Parsel Eryaman



Telefon: 444 04 65

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön