27 / 04 / 2024

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika paylaşımı yaptı.

Bakan Murat Kurum yaptığı paylaşımda 649 konut, 52 iş yeriyle sanayi sitesi, 123 dükkan, meydan, pazar yeri ve millet kıraathanesiyle Kastamonu Bozkurt'u yenilediklerini söyledi. Bakan Murat Kurum, bir senede TOKİ, İLBANK ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ile sağlam ve güvenli bir ilçe kurduklarını söyleyen Bakan Murat Kurum, önümüzdeki Aralık ayında ilk anahtarları teslim etmeye başladıklarını da söyledi.

Kastamonu Bozkurt taki konut ve iş yerleri Aralık ta sahiplerine teslim edilecek!

Peki Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerlerinin kura çekilişleri ne zaman gerçekleştirilecek? Bozkurt'ta inşa edilen konut ve iş yerlerinin kura çekiliş tarihi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Geri Dön